LUNA VEĆ IMA NOVU SIMPATIJU?! Blogerka najstrašnije IZVREĐALA Slobu i Kiju, pa otišla s ovim zadrugarom da se presvlači (VIDEO)
Foto: Printscreen

NOVA ROMANSA NA POMOLU?

LUNA VEĆ IMA NOVU SIMPATIJU?! Blogerka najstrašnije IZVREĐALA Slobu i Kiju, pa otišla s ovim zadrugarom da se presvlači (VIDEO)

Komentatori na društvenim mrežama, kojima je malo i dosadila telenovela "Sloba i Luna" već vide novu ljubav na pomolu

Objavljeno:

Luna Đogani sinoć je Slobu Radanovića i njegovu ženu nazvala ološima koji zaslužuju jedno drugo, a zatim joj je postavljeno pitanje u vezi sa njenom simpatijom u Zadruzi, Markom Miljkovićem.

Luna je priznala da joj je Miljković uvek bio privlačan fizički i da se sada druže, ali da ne želi da bude s njim u vezi. Sloba ju je podsetio da mu je Luna rekla kako je Miljković jedini muškarac sa kojim bi bila u rijalitiju, ne računajući Slobu, naravno. Radanović je priznao da je ljubomoran na Miljkovića, mada je Luna rekla da mu ne veruje.

Đoganijeva je ponovila da ne želi vezu sa 13 godina starijim Miljkovićem, ali nešto kasnije njih dvoje su se zajedno presvlačili u garderobi.

I ne samo to - na ovom snimku možete videti kako Luna netremice gleda u Marka, dok on govori. Komentatori na društvenim mrežama, kojima je malo i dosadila telenovela "Sloba i Luna" već vide novu ljubav na pomolu.

Šta vi mislite?

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.