NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Đekson skupio snage da otkrije Slobi veliku tajnu o Luni! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

SVE MU OTKRIO

NIJE VIŠE MOGAO DA ĆUTI: Đekson skupio snage da otkrije Slobi veliku tajnu o Luni! (VIDEO)

Iz sata u sat se dešavaju stvari koje dovode do raznoraznih turbulencija

Objavljeno: 09:50h

Kao što je svima dobro poznato, situacija u ljubavnom trouglu Luna-Sloba-Kija sve je napetija i neizvesnija.

Iz sata u sat se dešavaju stvari koje dovode do raznoraznih turbulencija.

Ovoga puta, Đekson, kao jedan od Slobinih bliskih prijatelja u Zadruzi, rešio je da pevaču otkrije određene stvari o njegovoj devojci i iskaže svoje mišljenje.

Đekson je bio pod utiskom nervnog sloma koji je Luna doživela jutros u zoru, pa je rešio da prijateljski posavetuje Slobu.

- Tebra, postoje neke stvari... Ne mogu da ti kažem ovde. Ne mogu. A komentarisale su se na samom početku. Znači, brate, samo nemoj tol'ko da daješ sebe - počeo je Đekson.

Luna je u zoru doživela još jedan nervni slom
Luna je u zoru doživela još jedan nervni slom foto: Printscreen Youtube

- Pa ja bih voleo, majke mi - rekao je Sloba.

- Ja majke mi gotivim i ćaleta i kevu i sve, kunem ti se, ja sam fan, tebra, veruj mi, al' to nema veze sada s ovim što ti pričam. Skupio sam mu*a da se jednom umešam za devet meseci... Brate, ne dozvoljavam sebi da se umešam u to, ne dozvoljavam sebi da ti pričam bilo šta. Nekako uvaži to. Šta god da bude. Može da bude top sad, ali imaj u glavi da sledeći put kad se desi ovako nešto, nemoj da daješ sebe - savetovao je reper Slobu.

- Jel se sećaš ti da smo mi i kad nam je bilo do ja*a ovih osam i po meseci da smo imali ovakve momente. Jel se sećaš? Ni zbog čega. Nikad ni zbog čega - nastavio je Sloba.

Sloba i Đekson su dobar deo razgovora šaputali
Sloba i Đekson su dobar deo razgovora šaputali foto: Printscreen Youtube

- Ne preostaje mi ništa dugo sem da pomislim... (zbog Đeksonovog šaputanja ne čuje šta je rekao Slobi). Klinka je, nije tol'ko... Ja sam zbunjen što se tebe tiče, a ja mislim da si ti naivan tu jedini. Batali brate, veruj mi.

- Ona tamo krši, lomi, ja prilazim i kažem "Majka te gleda, nemoj to zbog nje", ona kaže "Ti si uništio moju majku, ti si uništio moju porodicu. Što si izabrao baš mene, da postaneš poznat preko mene" - požalio se Sloba.

- Ti ćeš ispasti sigurno go*no. Pomiri se s tim... Kad mi kaže "Ajde nemoj da mi se šlihtaš, znam da ti trebam napolju..." Ja nešto branim tebe, kao i obično, iza leđa. Boli me ku*ac da ti prepričavam. "Kao, nemoj da se tripuješ, bićeš ti veća zvezda od mene". Sve to može da bude fora, al' ja ti kažem, sačuvaj se.

Kakva li će biti Lunina reakcija kad sazna za ovaj razgovor
Kakva li će biti Lunina reakcija kad sazna za ovaj razgovor foto: Printscreen/Dailymotion

- Znam šta će da bude kad izađemo napolje. Ja sam već izašao iz rijalitija, kunem ti se. Ja sam izašao iz rijlaitija kad je bio šesti mesec... Ja sam izašao kad je bilo ovo... Izašao sam, boli me ku*ac. Ja ovo sad ne bih pričao da nisam izašao. Ja sam izašao napolje. Veruj mi. Da nisam izašao napolje, ne bih ti rekao ovo. Možda sam cava zbog toga, ali rekao sam ti sto posto šta ja mislim - bio je opširan Đekson.

Najzanimljiviji delovi razgovora se ne čuju zbog njihovog šaputanja, a da li će ovaj njihov razgovor naterati Slobu da promeni mišljenje i ponašanje prema Luni, ostaje da vidimo.

Pogledajte kako je ovaj razgovor izgledao, pa sami procenite o čemu se radi:

Bonus video KAO ĐAVOLICA: Nikolija pokazala telo u crvenom kombinezonu, ima izrez do pupka, a ne nosi brushalter!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.