Luna konačno OTKRILA pod kojim USLOVOM bi se pomirila sa Slobom, a onda je imala PORUKU za svoje RODITELJE (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

OTVORILA DUŠU

Luna konačno OTKRILA pod kojim USLOVOM bi se pomirila sa Slobom, a onda je imala PORUKU za svoje RODITELJE (VIDEO)

Voditelj je sa ovom ukućankom imao jedan veoma zanimljiv razgovor, a ono što je sve zanimalo jeste šta bi Slobodan trebao da uradi da bi njihova ljubav ponovo zaživela, a ona je posle iskrenog odgovora otkrila koliko dugo nije osetila prisnost sa njim

Objavljeno:

Situacija između Slobe Radanovića, Kristine Kockar i Lune Đogani menja se iz minuta u minut, a gledaoci kraj malih ekrana sa nestrpljenjem iščekuju šta će se između ovog ljubavnog trougla dogoditi. Nakon što su svi zadrugari obavešteni o produžetku ubedljivo najpopularnijeg rijalitija u regionu, a koji će zvanično trajati do 20. juna, voditelj Ognjen Amidžić posetio je Belu kuću.

Njegova sagovornica u tom trenutku bila je Luna Đogani, koja mu je otkrila kakva je trenutna situacija viđena iz njenog ugla i kako je prihvatila činjenicu da će još mesec dana boraviti u istoj prostoriji zajedno sa svojim, sada već bivšim dečkom.

Ognjen je pitao Lunu da prokomentariše aktuelna dešavanja
Ognjen je pitao Lunu da prokomentariše aktuelna dešavanja foto: Printscreen Youtube

- U jednom trenutku ga volim najviše na svetu, u drugom mislim da nije za mene. Tražim opravdanje za sve što se desilo, ali... kako mi on deluje, iskreno, ne znam. On je neki drugi Sloba sada, pa bude treći. On menja osećanja, mišljenja, raspoloženja, ali... poslednjih par dana je počeo da se druži, da trenira, vidim da je bolje i drago mi je zbog toga. On se samo boji da ne bude da on želi, a ja ne želim. Ja sam ta koja je rekla da mi više nećemo biti zajedno, iako to nisam želela. Moja osećanja se nisu promenila, ali šta uraditi? Kad sam čula da se produžava još gore mi je. Htela sam da vidim kako će biti napolju, sada će biti još veći haos - rekla je Luna.

Voditelj je sa ovom ukućankom imao jedan veoma zanimljiv razgovor, a ono što je sve zanimalo jeste šta bi Slobodan trebao da uradi da bi njihova ljubav ponovo zaživela, a ona je posle iskrenog odgovora otkrila koliko dugo nije osetila prisnost sa njim.

Luna je iskreno progovorila o svemu
Luna je iskreno progovorila o svemu foto: Printscreen Youtube

- On mene stalno to pita. On samo treba da bude onaj Sloba u kog sam se ja zaljubila. Ne trebaju meni zvezde sa neba, meni treba samo pažnja, u ono što sam se zaljubila na početku. Da bude onaj Sloba koji je veseo, koji je uvek tu, Sloba koga ne zanimaju nagrade, pobeda, pare i ove budalaštine. On se drugačije ponaša sada. Ja sam mu večeras prišla, htela sam da ga zagrlim, jer dugo se nismo dodirivali, tačno sam osetila da on to ne želi. Od 5. maja je sve počelo, od tad nismo imali ništa. Mi smo imali neverovatnu strast i ljubav, mnogo smo želeli jedno drugo, preko noći se desi da više toga nema - priznala je Đoganijeva.

Luna nije sakrila ni da joj je najteži trenutak u Zadruzi bio kada je njegova još uvek zakonita supruga, Kija, priznala da voli svog muža i da je njeno nerazumevanje za njega dovelo do žestokih rasprava koje su i prouzrokovale njihov raskid.

Luna je imala i poruku za svoje roditelje
Luna je imala i poruku za svoje roditelje foto: Printscreen Youtube

- Kad je Kristina priznala da ga voli, žešće sam se istripovala. Rekla sam mu da mi je uništio život. Kad je ona povraćala mnogo mi je teško palo to. Znam da ga voli još uvek, a on joj je uvek tu pomagao. Tada mi je tražio da ga podržim i da ga razumem. Ja sam bila jako bezobrazna, nisam ga razumela, imala sam tripove svoje i eto... to mi je on pre neki dan ispričao i od tad je sve krenulo, nije mogao da izbaci tu rečenicu iz glave - rekla je Luna.

Za kraj intervjua, Đoganijeva je otvorila svoju dušu, pa je za svoje roditelje imala samo jednu poruku.

- Postoji jedna stvar koju sam čula, a to je da su moji roditelji mnogo ljuti i da im je jako teško zbog svega. Rekla sam im da ne komentarišu ništa, ja ne želim da oni zameraju Slobi i hoću da kažem da je to moje srce i da ja odlučujem o svemu - poručila je Luna svojim roditeljima.

Kako je izgledao ovaj Lunin intervju pogledajte u video-prilogu koji sledi:

Bonus video UŽIVO GA POLJUBIO U USTA: Ceo svet BRUJI o onome što je Elton Džon uradio posle poljupca sa Dejvidom Bekamom! HIT!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.