OVA KU*VA KIJA JE DOVELA ŠVALERA NA SAHRANU, A JA NE MOGU DA POLJUBIM BRATA: Slobina SESTRA POBESNELA na snajku, pa je kasnije grlila?!
Kristina Kija Kockar, Foto: Filip Plavčić

besna

OVA KU*VA KIJA JE DOVELA ŠVALERA NA SAHRANU, A JA NE MOGU DA POLJUBIM BRATA: Slobina SESTRA POBESNELA na snajku, pa je kasnije grlila?!

Sestra Slobe Radanovića, Mirjana Radanović Alavanja pobesnela je što je u četvrtak uz Kristinu Kiju Kockar na sahrani oca Miloša bio i njen dečko Andrija Lazović

Objavljeno: 22:15h

Stjuardesin tata je sahranjen u četvrtak u Zrenjaninu, a članovi Radanovićeve porodice su došli na groblje kako bi videli Slobu.

Međutim, učesnike "Zadruge" je čuvalo obezbeđenje Pink televizije i nije im bila dozvoljena komunikacija sa ljudima, što je iznerviralo Radanoviće:

- Nisu mi dali da se pozdravim sa bratom, a ova ku*va je dovela svog švalera na sahranu -

Rekla je sestra Slobe Radanovića, Mirjana Radanović Alavanja.

Slobin otac Dušan je na to dodao da je razočaran što je njegova snajka davala izjave na očevoj sahrani:

- A ova je držala konferenciju za štampu - rekao je Dušan, iako je i njegov sin davao izjave okupljenim novinarima.

Međutim, oni su sačekali kraj sahrane, pa su iskoristili trenutak kada su Kiji izjavljivali saučešće da se pozdrave sa pevačem.

Luna lažno raskinula sa Slobom

Luna Đogani je zatražila od Drveta mudrosti da joj puste pesmu Lejle Hot "Zar je mene teško voleti". Kako bi joj produkcija ispunila želju, ona je morala lažno da raskine sa Slobom Radanovićem.

Blogerka je odmah prihvatila zadatak i ispunila ga. Međutim, kada je videla Slobinu reakciju na lažni raskid, razočarala se jer pevač ni u jednom momentu nije burno reagovao.

Bonus video:

GDE BIH JA BILA BEZ VAS: Emotivni govor Milene Dravić pri otvaranju Legata u Jugoslovenskoj kinoteci!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.