ONA JE KRIVA ZA SMRT, KAKO JE IMALA OBRAZA DA SE POJAVI: Ono što se pričalo Kiji iza leđa na sahrani njenog oca je JEZIVO (FOTO)
Kija je vidno potresena smrću svog oca, Foto: Filip Plavčić

KOMENTARI PRISUTNIH

ONA JE KRIVA ZA SMRT, KAKO JE IMALA OBRAZA DA SE POJAVI: Ono što se pričalo Kiji iza leđa na sahrani njenog oca je JEZIVO (FOTO)

Čim je Miloš Kockar sahranjen, Kija i Sloba su se vratili u Zadrugu

Objavljeno:

Miloš Kockar, otac Kristine Kije Kockar, sahranjen je danas u Zrenjaninu, a sahrani su prisustvovali ćerka Kristina, maćeha Kata, Kristinina majka Nadica Zeljković, njen zakoniti suprug Sloba, kao i dečko Andrija.

Pored rodbine, Kijinog strica, s kojim Kockarova nije u dobrim odnosima i ne pričaju već neko vreme, sahrani je prisustvovao i veliki broj građana koji su sve vreme komentarisali Kiju i Slobu zbog svega što se dešavalo i dešava u rijalitiju.

Podršku u ovim teškim trenucima pruža joj još uvek zakoniti suprug, Slobodan Radanović
Podršku u ovim teškim trenucima pruža joj još uvek zakoniti suprug, Slobodan Radanović foto: Filip Plavčić

Mišljenja su bila podeljena. Dok su neki bili na Kijinoj strani i osuđivali Slobodana jer ju je prevario sa Lunom Đogani, drugi su krivili Kockarevu za očevu smrt.

- Kako je imala obraza da se pojavi. Ona kriva za smrt, jer se sekirao i potresao zbog nje - komentarisala je jedna starija žena.

Drugi su pak bili protiv Slobe:

Sloba je sa Kijom prisustvovao sahrani
Sloba je sa Kijom prisustvovao sahrani foto: Filip Plavčić

- Kako je moguće da se pojavio na sahrani kad je ono uradio sa Lunom.

Kako je Kurir nezvanično saznao, na sahrani je bio i Kijin advokat, koji je bio pripremio papire za razvod, koje je Kockareva trebala da potpiše posle sahrane, međutim do toga nije došlo. Čim je Miloš Kockar sahranjen, Kija i Sloba su se vratili u Zadrugu.

Bonus video SAHRANJEN OTAC KRISTINE KOCKAR: Ispratili su ga uz pesmu A sad adio

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.