MALA, ODAKLE TEBI PRAVO DA PROZIVAŠ MOJU ĆERKU? Njena mama napala LUNU ŽESTOKO pred KAMERAMA STUDIJA! (VIDEO)
Luna Đogani je žestoko napadnuta, Foto: Printscreen/Youtube

kakvo poniženje!

MALA, ODAKLE TEBI PRAVO DA PROZIVAŠ MOJU ĆERKU? Njena mama napala LUNU ŽESTOKO pred KAMERAMA STUDIJA! (VIDEO)

U kući su u toku pitanja porodica zadrugara

Objavljeno:

Trenutno je u Beloj kući veoma napeto jer su u toku pitanja porodica zadrugara.

Emisija je odmah krenula žestoko, svađe za stolom ne prestaju, a roditelji pojedinih zadrugara svojim pitanjima napravili su dodatni haos.

Ukućanima se u jednom momentu na ekranu prikazala Ivana Vrbaški, Minina majka, koja je imala pitanja za svoju ćerku, ali i za njenu nekadašnju drugaricu Lunu Đogani.

- Da li si, Mina, svesna da od kada si sa Tomom, sijaš?! Luna, da li misliš da imaš pravo da Mini išta zameriš? - pitala je Ivana Vrbaški.

Ivana Vrbaški
Ivana Vrbaški foto: Printscreen Youtube

- Svesna sam i mnogo mi je drago zbog toga i što imam jednog ovakvog dečka pored mene i da ću još više biti srećnija. I mama nadam se da ti je drago što me vidiš ovakvu - odgovorila je Mina.

Potom je ustala i vidno neraspoložena Luna i objasnila kako misli da nema šta da zameri Mini Vrbaški, kao i da joj nikada nije zamerila na vezi sa sada već bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

- Ja Minu gotivim, ja i ona imamo neke druge stvari. To nije vezano za Tomu. Verovatno misli da sam joj zamerila što je sa Tomom, a bila je sa Đeksonom, ali to nema veze sa tim. Ja sam se u neke druge stvari razočarala. Ja sa Minom već danima treba da popričam, malo neki dug razgovor da obavim. Danas bih volela da rešimo to - rekla je Luna.

Bonus video:

SEKSI MAČKA: Soraja pokazala grudi u najvećem dekolteu do sada!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.