ZBOG GOLE KIJE KOCKAR MIKIJU KRENULA BALA NA USTA: Čovek je izgubio KONTROLU nad sobom! (VIDEO)
Miki mašta o tome da bude sa Kijom, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

ZBOG GOLE KIJE KOCKAR MIKIJU KRENULA BALA NA USTA: Čovek je izgubio KONTROLU nad sobom! (VIDEO)

- Baš lepo izgleda. Ima lepo dupe, velike grudi - prepričavao je Milan

Objavljeno:

Milan Milošević i Miki Đuričić često prepričavaju jedan drugome aktuelna dešavanja u rijalitiju Zadruga. Novinar je otkrio ovom ukućaninu da je igrom slučaja video gole Kristinu Kockar i Anu Korać, a Mikija je zanimalo da mu ispriča sve detalje.

- Baš lepo izgleda. Ima lepo dupe, velike grudi - prepričavao je Milan.

- Ozbiljna kučka! Ja takvu ženu u životu nisam video, ona je moj idol. Bog! Boli je ku*ac. Prdi, podriguje. Andriju više i ne pominje - dodao je Miki.

Da podsetimo, iako Đuričić konstantno ponavlja da mu prija društvo njegove cimerke Kije i da između njih ne postoji ništa osim prijateljstva, njegovo ponašanje govori suprotno.

Miki je pokazao veliku radoznalost i znatiželju da bi voleo da se nađe na Miloševićevom mestu, a onda su zajedno sabirali utiske i "premotavali film" koji su ljubavni parovi prošli kroz rijaliti "Zadrugu".

- Ovde se ne zna ko se sa kim zabavlja, ko koga je*e. Ovo bi bili najpopularniji svinger klub na Balkanu. Fića ima ovu bivšu, bio sa Zoranom, Kijom, Sarom. Sara ima dečka Vojketa, povezivana sa Janjušem, Ćertićem. Sanja i Matora, to da ne komentarišem. Anđelo malo se muvao sa Anom, ona se zezala sa svima. Mina bila sa Anđelom, Đekson, pa Toma. Ovo je ozbiljan ku*varluk, ne zna se ko sa kim. Maca, Bora, Ruda, Divna se zaljubi u kuma. Bane, Nena, Nadežda... - prisećao se Miki svih rijaliti parova.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.