KRUNIĆKA PRIZNALA ZAŠTO JE ZAPRAVO BRUTALNO UDARILA NADEŽDU: Razlog nije MUSLI, već nešto sasvim NEOČEKIVANO!
Jelena Krunić je mučki udarila Nadeždu Biljić, Foto: Printscreen Youtube

DA LI JE TO RAZLOG?

KRUNIĆKA PRIZNALA ZAŠTO JE ZAPRAVO BRUTALNO UDARILA NADEŽDU: Razlog nije MUSLI, već nešto sasvim NEOČEKIVANO!

Žestok obračun desio se pre dve večeri, kada je Krunićeva oborila Biljićevu na klupu, a zatim je iz sve snage udarila u lice i izbila joj zub. Povod za žestok fizički obračun bio je musli

Objavljeno:

Plesačica Jelena Krunić, koja je diskvalifikovana iz Zadruge nakon što je fizički nasrnula na Nadeždu Biljić, za Alo! otkriva da je pevačicu tukla jer je - glupa!

- Drami koja se odigrala u dnevnoj sobi prethodila je višednevna netrpeljivost koju gajim prema Nadeždi. Sa njom čovek ne može na drugačiji način, njen koeficijent inteligencije je jednak broju cipela koje nosi i devojka jednostavno ne kapira drugačiji jezik. Kada sam joj pre nekoliko dana objašnjavala koliko je glupa, ona mi se zahvaljivala - rekla je na početku razgovora za Alo! Jelena Krunić i objasnila da je musli, zapravo, bio samo povod za njenu burnu reakciju.

Ovo nije prvi put da Jelena ispoljava agresivnost
Ovo nije prvi put da Jelena ispoljava agresivnost foto: Printscreen Youtube

- Nadežda jednostavno nije htela da se zameri Mići, nego je imala hrabrosti samo meni da odbrusi. Zapravo, Sloba je tog dana trebalo da mi kupi hranu, ali je novac na kraju dao Nadeždi. Ona je kupila Mići musli, a onda je rekla da ja podelim hranu sa njim. Nakon toga se desilo to što se desilo. Zapravo, ta situacija nema veze sa muslijem, već sa njenom glupošću i sa tim što je osakaćena - objašnjava Krunićeva, koja se odmah po izlasku iz rijalitija na društvenim mrežama izvinila pevačici zbog nasilja, ali i produkciji televizije Pink.

- Nasilje ništa ne rešava, to je jasno svima i jednostavno sam osetila potrebu da se izvinim. Ali to ne znači da sam promenila mišljenje o Nadeždi, ona je i dalje glupa - kaže Jelena, koja je takvom silinom udarila pevačicu lice da joj je okrnjila zub.

Nadežda je pred svima rekla da oprašta Jeleni
Nadežda je pred svima rekla da oprašta Jeleni foto: Printscreen Youtube

- Ne znam šta se desilo nakon incidenta, jer su me momentalno izveli iz Zadruge, ali sam čitala komentare da sam joj izbila zub, raskrvarila usnu, povredila ruku... - kaže plesačica.

Podsetimo, žestok obračun desio se pre dve večeri, kada je Krunićeva oborila Biljićevu na klupu, a zatim je iz sve snage udarila u lice i izbila joj zub. Povod za žestok fizički obračun bio je musli. Ubrzo potom usledilo je i pismo Velikog šefa u kojem su zadrugari obavešteni da je Jelena zbog nasilja diskvalifikovana.

Bonus video KAD MOGU ŽENE, MOŽE I ON: On je prvi plus sajz model i žene ga OBOŽAVAJU!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.