Krunićku sačekao DEČKO posle diskvalifikacije, a ono što se dogodilo NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)
Jelena je sinoć zbog brutalnog fizičkog nasrtaja na Nadeždu Biljić diskvalifikovana iz Zadruge, Foto: Printscreen

ŠOK!

Krunićku sačekao DEČKO posle diskvalifikacije, a ono što se dogodilo NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Krunićeva je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka. Ipak, posle nekoliko dana provedenih u Beloj kući, ona je započela vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom

Objavljeno:

Jelena Krunić diskvalifikovana je iz najgledanijeg rijalitija u regionu, jer je fizički nasrnula na Nadeždu Biljić. Kako produckija Zadruge najstrože osuđuje nasilje svake vrste, Jelena je istog trenutka napustila luksuzni gradić nadomak Beograda.

Krunićeva je u rijaliti ušla kao zauzeta devojka. Ipak, posle nekoliko dana provedenih u Beloj kući, ona je započela vezu sa Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Kada se Đeksonova bivša devojka, Mina Vrbaški vratila u Zadrugu, Jelena je postala višak i reper ju je odmah ostavio. U tom trenutku, Krunićeva se pokajala što je prevarila dečka sa Nemanjom, ali nije verovala da će joj on to oprostiti.

Svog dečka je varala pred milionskim auditorijumom
Svog dečka je varala pred milionskim auditorijumom foto: Printscreen Youtube

Ipak, po izlasku iz Bele kuće, Jelenu je sačekalo veliko iznenađenje. Dečko joj je oprostio i prešao preko prevare pred milionskim auditorijumom.

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj je u zagrljaju svog dragog.

Ali njen dečko je dovoljno dobar čovek da joj to oprosti
Ali njen dečko je dovoljno dobar čovek da joj to oprosti foto: Printscreen Instagram

- Jer čovek je onoliko veliki koliko prašta... A moja Zverka je ogromna - napisala je Jelena uz fotografiju što jasno svedoči o tome da joj momak ništa nije zamerio i da su vezu nastavili kao da se sa Đeksonom ništa nije ni dešavalo.

Bonus video NE SAMO ŠTO JE SEKSI, VEĆ JE NEVEROVATNO TALENTOVANA: Kajin glas odzvanjao prostorijom kada je otpevala svetski hit!

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.