SVAĐA OKO STANA I TO ZBOG ANABELE! Luna napala Slobu, pa se uključila Kija, dolila ulje na vatru i izazvala PRAVI UŽAS! (VIDEO)
Foto: Printscreen

nova 1000. svađa

SVAĐA OKO STANA I TO ZBOG ANABELE! Luna napala Slobu, pa se uključila Kija, dolila ulje na vatru i izazvala PRAVI UŽAS! (VIDEO)

Sloba je dobio pitanje gde je moja mama pomenuta, u vezi toga da traži stan za nas dvoje, to mi je rekla u pozivu da bi me malo podigla ovde. Ja sam to njemu odmah prenela, objašnjava Luna

Objavljeno:

Đoganijeva nije mogla da veruje da se Radanović nije zahvalio njenoj mami zbog truda da im olakša život po izlasku iz "Zadruge", pa je u rijalitiju nastao haos.

- Sloba je dobio pitanje gde je moja mama pomenuta, u vezi toga da traži stan za nas dvoje, to mi je rekla u pozivu da bi me malo podigla ovde. Ja sam to njemu odmah prenela. Meni je bilo krivo što je dao takav odgovor sinoć, odnosno nije joj se ni zahvalio, kao da mu je bilo krivo i možda neprijatno zbog Kristine - rekla je Luna, što se nije dopalo Slobi, pa joj je uzvratio:

- Ja nisam shvatio pitanje u tom kontekstu zato joj se nisam zahvalio. Totalno sam ostavio po strani taj deo za traženje stana, već sam odgovarao na to da li dozvoljavam da neko odlučuje u moje ime. Još jednom ponavljam da je to prelep gest njene mame što želi da nam olakša početak novog života.

Sloba se zbunio
Sloba se zbunio foto: Printscreen/youtube

Vrlo brzo se u priču ubacila i Kija Kockar, Slobina supruga.

- Ja sam pronašla zajednički stan dok smo bili u ljubavi. Moram da se ogradim od toga da sam o svemu odlučivala u našoj vezi, ja nisam to tako htela, već sam morala. Da nisam ja to uradila, onda niko ne bi uradio. Molila sam ga mnogo puta, ali eto. Šta ću, mora neko nešto da uradi. Njemu je sigurno bilo neprijatno zbog Anabelinih reči, ja sam doživela deža vi. Možda će drugi put on biti pametniji - prokomentarisala je Kija.

Kija se mnogo namučila tokom braka sa Slobom
Kija se mnogo namučila tokom braka sa Slobom foto: Printscreen Youtube

Detaljnije pogledajte u snimku:

Bonus video:

NAPOLJU PUCA DEBELI MINUS: A Edita se skinula u bikini, muškarci odlepili za njenim zmijskim telom

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.