JEDVA ČEKAM DA TI I SLOBA RASKINETE! Novi rat uživo, UKOPAVANJE!  Kija urnisala Lunu, ovo još nismo čuli! (VIDEO)
Luna Đogani i Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

ma, ajte

JEDVA ČEKAM DA TI I SLOBA RASKINETE! Novi rat uživo, UKOPAVANJE! Kija urnisala Lunu, ovo još nismo čuli! (VIDEO)

Ma, da li je ovo realno?

Objavljeno:

Ove subote u emisiji "Magazin In" popularna voditeljka i autoirka jedne od najgledanijih emisija na domaćim TV stanicama.

Sanja Marinković ugostiće učesnice najgledanijeg rijalitija svih vremena "Zadruga" - Lunu Đogani, Kristinu Kiju Kockar, Milanu Kulić, Teodoru i Gordanu Džehverović, Macu Diskreciju i sada već bivšu Zadrugarku, Žižu Stojanović.

Tokom emisije, u studiju je pokrenut razgovor o trouglu Luna-Sloba-Kija, koji je uzburkao domaću javnu scenu, a Luna i Kija su bez ustručavanja pričale jedna o drugoj.

Kako su nekoliko puta rekle, njih dve bi bile dobre drugarice da Sloba nije Kiju prevario javno upravo sa mladom blogerkom, što je bivša stjuardesa i potvrdila.

- Jedva čekam da njih dvoje raskinu, pa da krenemo da se družimo - rekla je Kockareva, na šta je Luna kratko rekla:

- Nikad ne reci nikad.

Kada je Kija rekla kako ju je bilo sramota zbog svega što joj je suprug javno uradio, Sanja je imala pitanje za Đoganijevu.

- Je l' misliš da si se malo i obrukala, iskreno? - pitala je Sanja Lunu, koja je odgovorila potpuno iskreno.

- Ne mislim, ja znam da jesam. Kažem sebi, zašto si to uradila, zbog čega... A onda pogledam u njega i... Izvini Kristina - nije mogla da završi Luna.

Nakon što je Luna izjavila da je Sloba za nju bog, Sanja je pitala Kiju zbog čega se žrtvovala tokom svoje veze i braka sa pevačem.

- Zato što sam ga volela kao boga, ja sam ga gledala tako kao što ga sad Luna gleda - rekla je Kija.

Takođe, tokom emisije ispostavilo se da je Sloba Dinčinu pesmu "Ti si žena za sva vremena" pevao i Kiji dok su bili u vezi, a sada je peva i Luni.

- Njegova pesma je izašla 2012. godine, a mi smo počeli da se zabavljamo 2013. godine. Sad će biti novih hitova, pa će biti samo njeni - rekla je ironično Kija.

Ne propustite jedno od najuzbudljivijih izdanja emisije "Magazin In" u subotu 3. marta tačno u 17 časova samo na TV Pink!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.