HAOS U ZADRUZI ZBOG KIJE: Luna pala u DEPRESIJU, Sloba ne može da obuzda BES (VIDEO)
Luna pala u depresiju nakon što je saznala da će Sloba dve nedelje biti u izolaciji sa Kijom, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

BRAČNI PAR U IZOLACIJI

HAOS U ZADRUZI ZBOG KIJE: Luna pala u DEPRESIJU, Sloba ne može da obuzda BES (VIDEO)

Luna je totalno poludela što će još nedelju dana spavati bez Radanovića, s obzirom na to da je on i prethodne nedelje bio potrčko

Objavljeno:

Ovonedeljni vođa, Miljana Kulić, za svoje potrčke izabrala je Kristinu Kiju Kockar i Slobu Radanovića. Po pravilima boravka u Beloj kući, to znači da će njih dvoje spavati zajedno u izolaciji.

Ovakav ishod najviše je pogodio Slobinu devojku, Lunu Đogani. Ona je totalno poludela što će još nedelju dana spavati bez Radanovića, s obzirom na to da je on i prethodne nedelje bio potrčko.

Blogerka je još za vreme sastanka napustila sto i otišla u pab. Tamo je legla na kauč totalno slomljena. Njen dečko ubrzo je došao kod nje, ali nije uspeo da je trgne.

- Nemoj da kriviš sebe, uopšte ti nisi kriva ništa. Ja te potpuno razumem, veruj mi. Znam da nema veze sa Kristinom. Ja od tebe ništa ne tražim, ništa ne mora, ni po koju cenu - pokušao je pevač da uteši svoju lepšu polovinu.

- Nemoj da mi zameraš. Loše mi je, ne mogu da se pomirim. Ja sam previše dobra osoba za sve ovo ovde. Mislila sam da su svi iskreni kao ja, ali nisu - govorila je Luna nepovezano i u prekidima.

Kako je izgledao ovaj razgovor između njih dvoje pogledajte u snimku koji sledi.

Ova situacija veoma je pogodila i pevača.

- Svima ću da je*em mater. Niko ne zna Slobu. To što sam dobar i fin prema svima, to je zato što sam dobro vaspitan. Ako me neko pipne, sledeći put će da završi u bazenu. To se zaklinjem. Sa krevetima ima da ih skupljaju iz bazena. Boli me ku*ac ko je u kakvom stanju. Da vidiš šta je đubre i šta je nepoštovanje. Takvim ljudima treba agresija - pričao je Sloba izrevoltirano.

- Pa naravno, da vidiš kako će da te gledaju, kao u Boga. Naziva me svakakvim imenima, proziva mi mamu i tatu, i pređem preko svega. Ja stvarno nisam normalna. Treba biti ološ, ne bi smeli da priđu, ni da te pogledaju. Ja želim njima da imaju ovakvu ljubav kakvu ja osećam prema tebi - pokušavala je Luna da umiri pevača.

Nakon ovog razgovora, oboje su se donekle smirili. Sloba je nakon nekog vremena otišao u izolaciju a ubrzo mu se pridružila i Kija.

Kako je razgovor Slobe i Lune izgledao pogledajte u snimku koji sledi.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Marko Kon u obračunu s tviterašima

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.