LUNA REKLA KIJI SVE ŠTA MISLIO O NJOJ, a onda je usledio ODGOVOR KOJI ĆE PAMTITI CELOG ŽIVOTA! (VIDEO)
Luna i Kija imaju specifičan odnos u rijalitiju Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

LUNA REKLA KIJI SVE ŠTA MISLIO O NJOJ, a onda je usledio ODGOVOR KOJI ĆE PAMTITI CELOG ŽIVOTA! (VIDEO)

- Sve što sam rekla to sam i mislila - rekla je Luna

Objavljeno:

Učesnici rijalitija Zadruga su sinoć gledali snimke na kojima jedni druge ogovaraju "po ćoškovima". Luna Đogani je Kristinu Kockar, još uvek zakonitu suprugu Slobe Radanovića ogovarala kod Mine Vrbaški kako je njeno ponašanje licemerno, a posle odgledanog snimka se suočila sa svima zbog rečenog.

- Sve što sam rekla to sam i mislila. Da je manipulator i folirant sam navela ovde za stolom kada smo glasali za najvećeg foliranta, za Anu Korać takođe i nju sam navela za foliranta, mnogo me je razočarala. Da mi je nebitna, nebitna mi je - rekla je ona.

- Luna i ja nismo nikad bile drugarice nito prijateljice, upoznale smo se u Grčkoj, sve što je mislila, ona je meni sve rekla u lice, to sam joj rekla i kada je Kija ušla, meni devojka prija, kao što je ona rekla da nema ništa protiv da se mi družimo, jer mi nismo toliko bliske - prokomentarisala je Ana.

- Zapalo mi je za uši to da ja lažem čim zinem i da su oni toliko toga proživljavali zbog mene, jer ako je neko preživljavao pakao onda sam to ja - završila je Kija.

Pogledajte sve:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.