PA OVO NIKAD NE BISMO PRETPOSTAVILI: Tresao se jorgan, tresla se Zadruga! Dvoje zadrugara završili U KREVETU, a ne možete ni da zamislite o kome se radi (VIDEO)
Niko nije očekivao da će se oni zaigrati ispod jorgana, Foto: Printscreen Youtube

PUČE JOŠ JEDNA VEZA NAPOLJU

PA OVO NIKAD NE BISMO PRETPOSTAVILI: Tresao se jorgan, tresla se Zadruga! Dvoje zadrugara završili U KREVETU, a ne možete ni da zamislite o kome se radi (VIDEO)

Posle svih dešavanja, dogodilo se nešto što niko nije očekivao

Objavljeno:

Da strasti znaju za tren da se rasplamsaju u najgledanijem rijalitiju u regionu, Zadruga, svima je jasno. Nekoliko puta smo imali prilike da vidimo vrele akcije pojedinih ljubavnih parova u Beloj kući, ali od njih to niko ne bi očekivao.

Nadežda napolju ima dečka koga voli
Nadežda napolju ima dečka koga voli foto: Printscreen Youtube

Pevačica, Nadežda Biljić i Bane Čolak imali su vrelu akciju ispod pokrivača. Njih dvoje do sada nisu pokazivali prevelike simpatije jedno prema drugom, a Bane je u više navrata pominjao da su druge zadrugarke privukle njegovu pažnju.

Banetu su se sviđale i Marija Ana Smiljanić i Nena Petrović
Banetu su se sviđale i Marija Ana Smiljanić i Nena Petrovićfoto: Printscreen Youtube

Međutim, sinoć, nakon što je "preživeo" izbacivanje, di džej iz Užica se upustio u vrelu akciju sa pevačicom a sve su pokušali da prikriju pod jorgan planinom.

Da li je došlo do se*sa ili je u pitanju samo dodirivanje i meženje procenite sami nakon što pogledate snimak koji sledi u nastavku ovog teksta.

Bonus video RASPAMETIO ITALIJANE: Goran Bregović osvaja Milano svojom energijom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.