KIJINA MAMA ISPROZIVALA LUNU: Neće joj biti dobro kada čuje ove reči!
Kijina mama je svašta ispričala, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

KIJINA MAMA ISPROZIVALA LUNU: Neće joj biti dobro kada čuje ove reči!

- Kristina i ja ne napadamo žene. To je naše pravilo. Mi nikad ne napadamo žene, a mislim da je to svima i jasno

Objavljeno:

Mama Kije Kockar, glavne zvezde rijalitija Zadruga, Nada Zeljković, za Pink je prokomentarisala zbivanja u Beloj kući.

- Teško je, naravno. Sve mame koje se više eksponiraju nego ja one misle da više pate nego ja. Varaju se. Jednako nas boli. Ali kad pogledamo, svaka je žena plakala i patila. Sve smo patile zbog ljubavi u ćošku skrivene. To je sve normalno. I sve smo preživele, preživećemo i ovo. Ne možemo mi sad meriti, ovu više boli, ovu manje - rekla je Nada i objasnila:

- Kristina i ja ne napadamo žene. To je naše pravilo. Mi nikad ne napadamo žene, a mislim da je to svima i jasno.

Kijina mama tvrdi da njenoj ćerki nije bio neophodan ovaj vid reklame, što se ne može reći za Slobu i Lunu.

- Svugde u svetu su jedan i jedan - dva. Radiš - imaš, ne radiš - nemaš. Ja moram da razmišljam o svom poslu. Tako isto i o šoubiznisu možemo da razgovaramo. Život je šoubiznis za Slobodana Radanovića i za njegovu porodicu. Šoubiznis je i za Lunu i za njenu porodicu. Izuzmite vi nas dve, mi smo radnice. Mi radimo, šta mi imamo od svega toga? Mi imamo samo sramotu u gradu. Realno. Šta će ona imati od toga? Postaće poznata? Koji je njen posao, da konobariše u avionu, kao ja u restoranu. Mi uživamo u našem poslu. Ja ceo život radim kao konobarica i ponosna sam na to. Šta fali nama konobaricama - iskrena je bila Kijina mama.

Njoj nimalo nije lako da gleda svađe između Slobe i Kije i dodaje da je neke reči posebno pogađaju.

- Nju pogađa što Sloba kaže da je ona materijalista. Ona jeste materijalista, ali da zaradi svoj novac, nije materjalista da od drugog uzme - rekla je gospođa Zeljković.

Iako je situacija koja se desila u rijalitiju "Zadruge" slična španskoj sapunici, Kijina mama ima razumevanja i za Lunu, koju većina optužuje za sve što se desilo.

- Nekad mi je tako žao Lune. Ona je tako rastrzana. Sloba i Kija moraju da raščiste, jer je on definitivno nedorečen. Kristina mu je lepo rekla: "Ako sam te ja dresirala da se onako ponašaš, da budeš kulturan, onda sam uspela". A ovo sad što je skinuo masku i psuje... I ona je opsovala, a inače ne psuje. Nju je vaspitala moja mama i mi u kući ne psujemo - objasnila je Nada Zeljković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.