RADA OSUDILA SLOBU I LUNU, a onda je POČEO HAOS! Plašim se, proganjaju me OVI LJUDI!
Fanovi Slobe i Lune napali Radu Manojlović, Foto: Printscreen/Youtube/Damir Dervišagić

LUNINI I SLOBINI FANOVI

RADA OSUDILA SLOBU I LUNU, a onda je POČEO HAOS! Plašim se, proganjaju me OVI LJUDI!

Rada je istakla kako su Anabelini i Lunini fanovi pogrešno interpretirali njene reči

Objavljeno:

Pre skoro dva meseca folk pevačica Rada Manojlović bez dlake na jeziku osudila je ponašanje Lune Đogani u rijalitiju "Zadruga", gde je pred milionskim auditorijumom otpočela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Rada je bez problema iznela svoje mišljenje, iako je sa njom u studiju poznate TV emisije u tom trenutku bila i Lunina mama Anabela Atijas, a dva meseca posle njihove rasprave, koja je prouzrokovala niz daljih sukoba, Rada otkriva da joj je bilo vrlo neprijatno, ali da nije mogla da prećuti neke stvari.

- Bilo je jako neugodno, moram da kažem, samim tim što je Anabela bila tu. Ipak, "Zadruga" je nešto što je u milionima domova, što gledaju porodice, gledaju svi kao neku seriju, svi smo se navukli, i negde se to prenosi na naše ponašanje. Zbog toga sam osetila potrebu da kažem neki svoj stav o tome - rekla je Rada, a potom dodala da posle gostovanja kod Ognjena Amidžića nije imala nikakav kontakt sa Anabelom.

- Kasnije se nisam čula sa Anabelom. Ljudi su me podržali, ali možda sam pomalo i zažalila jer nije možda na meni da vodim tuđe brige, ispravljam neke krive Drine... Anabelini i Lunini fanovi su me pogrešno shvatili, maltretirali su me jako... Mislim, pokušali su.

Za sam kraj, Rada je istakla kako su Anabelini i Lunini fanovi pogrešno interpretirali njene reči.

- Ja nisam bila protiv Slobine i Lunine ljubavi nijednog sekunda, nisam maloumna da ne znam da se srcem ne može upravljati, da ono zaigra ili ne zaigra za nekim.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Pevači, voditelji i glumci na udaru tviteraša!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.