OVO JE STRAŠNO, SLOM JELENE KRUNIĆ! Kroz suze cedi NAJPOTRESNIJE reči, bol je kida na komade! (VIDEO)
Jelena Krunić plače zato što je prevarila dečka sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u Zadruzi, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

GRIZE JE SAVEST

OVO JE STRAŠNO, SLOM JELENE KRUNIĆ! Kroz suze cedi NAJPOTRESNIJE reči, bol je kida na komade! (VIDEO)

Kada ju je Miljana upitala da li su je voleli roditelji njenog dečka, Krunićka je otkrila da je njegov otac preminuo u decembru prošle godine zbog čega se oseća još gore

Objavljeno:

Jelena Krunić je u "Igri istine" priznala da je zaljubljena u Nemanju Đerić Đeksona. Ona se u toku noći poverila Miljani Kulić da je grize savest zbog toga što je prevarila svog dečka.

- Ja idem srcem svuda, ali mi je žao. Ja ne bi mogla dečka da pogledam u oči sad. U životu mi se nije desilo da ja nekoga prevarim. Majke mi... Nikad nisam prevarila dečka. Je*ote ovo mi se desilo da ja prevarim i javno ponizim osobu, a nije đubre, to je najpoštenije stvorenje. Pošten i dobar dečko. Iz patrijarhalno vaspitane porodice, sa svim kodeksima, koga svi poštuju. Žao mi je - jedva je cedila Jelena kroz suze.

Kada ju je Miljana upitala da li su je voleli roditelji njenog dečka, Krunićka je otkrila da je njegov otac preminuo u decembru prošle godine zbog čega se oseća još gore.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Pevači, voditelji i glumci na udaru tviteraša!

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.