KONAČNO: Aleksandra Subotić progovorila O DATUMU ulaska u Zadrugu, a ne biste verovali kome će OSTAVITI ćerku!
I Aleksandra se iz Parova seli u Zadrugu, Foto: Damir Dervišagić

USKORO

KONAČNO: Aleksandra Subotić progovorila O DATUMU ulaska u Zadrugu, a ne biste verovali kome će OSTAVITI ćerku!

Mislim da je ovaj šou program mnogo interesantniji u odnosu na prethodni rijaliti u kom sam bila, koliko sam do sada mogla da ispratim

Objavljeno:

Aleksandra Subotić, zvezda Parova, uskoro će se, kako saznaju mediji i kako je, uostalom, i ranije pominjano, pridružiti ukućanima u drugom rijalitiju, Zadruga, i oko toga su sada isplivali detalji.

- Ne bih ništa otkrivala niti govorila o datumu ulaska, ali ono što je sigurno je da postoje pregovori - počela je priču Subotićeva.

David i Aleksandra su u skladnoj vezi
David i Aleksandra su u skladnoj vezifoto: Printscreen Youtube

- Mislim da je ovaj šou program mnogo interesantniji u odnosu na prethodni rijaliti u kom sam bila, koliko sam do sada mogla da ispratim. Svakako mislim da bih se unutra dobro snašla.

Aleksandra je prokomentarisala pisanja pojedinih medija, odnosno navode da je njen otac Karađorđe rekao da ona ne posvećuje dovoljno vremena svojoj ćerki, te da je sa njom samo kada se slika, da bi sve to objavila na društvenim mrežama.

Karađorđe čuva svoju unuku Magdalenu kad god može
Karađorđe čuva svoju unuku Magdalenu kad god možefoto: Printscreen Youtube

- Ja sam sve to isproveravala. On tvrdi da su to izmišljotine, a David mu je takođe poslao poruku u kojoj je napisao da nije lepo sa njegove strane ako je zaista išao okolo i takve stvari pričao, međutim, Karađorđe na poruke nije odgovarao. On se sa njom uvek igra kada provode vreme zajedno, lepo se slažu, tako da uvek mogu da je ostavim kod njega.

Bonus video FATALNA PLAVUŠA U MREŽASTIM ČARAPAMA: Jelena Karleuša pokazala šta radi u bekstejdžu!

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.