OVO JE TOLIKO BOLESNO DA NEMA DALJE: Miljana će se PORODITI PRED KAMERAMA, a još veći šok je ŠTA ĆE POSLE BITI SA NJOM I BEBOM!
Miljana ne prestaje da intrigira od kad je javnost čula za nju, Foto: Printscreen Youtube

od sume koju će dobiti vrti nam se u glavi!

OVO JE TOLIKO BOLESNO DA NEMA DALJE: Miljana će se PORODITI PRED KAMERAMA, a još veći šok je ŠTA ĆE POSLE BITI SA NJOM I BEBOM!

Zavrteće vam se u glavi od ove neuobičajene ponude

Objavljeno: 12:16h

Miljana Kulić, koja je ostala u drugom stanju u Parovima a sada je, kao trudnica, učesnica Zadruge, mogla bi, prema pisanju Kurira, od Pinkovog rijalitija poprilično da profitira!

Nišlijka je, navodno, od produkcije dobila ponudu da se Zadruzi porodi za - 30.000 evra!

- Ona je potpisala ugovor na tri meseca jer nije želela na duže zbog trudnoće. Dobila je honorar 800 evra nedeljno, a od producenata je tražila da joj isplate unapred 5.000 evra. Pošto je napravila pravi bum čim je ušla u Zadrugu, ponudili su joj da se porodi pred kamerama za 30.000 evra. To bi bio prvi porođaj u istoriji rijalitija, i trenutno prave velike planove kako da to izvedu - navodi izvor dnevnog lista.

Pink joj je ponudio da se poroi u rijalitiju za 30.000 evra
Pink joj je ponudio da se poroi u rijalitiju za 30.000 evrafoto: Printscreen

On dodaje da bi Kulićeva bebu donela na svet u bolnici, a da bi se taj čin emitovao u okviru rijalitija.

- Plan je da se ona porodi u privatnoj bolnici, pred kamerama. Video bi se naknadno emitovao u sklopu rijalitija, a postoji mogućnost i da Miljana dobije lični šou. Ako bude želela, može, po napuštanju klinike, s bebom da se vrati u Zadrugu, i u tom slučaju njih dvoje će imati poseban tretman.

Miljanina majka Marija je oduševljena ponudom za ćerku:

Njena majka, Marija Kulić, podržava Miljanu šta god da odluči
Njena majka, Marija Kulić, podržava Miljanu šta god da odlučifoto: Zorana Jevtić

- To bi bilo odlično! Mislim da bi za tu sumu ona pristala. Na taj način bi rešila životno pitanje za sebe i svoje dete. Meni je važno samo da se ispoštuje sve ono što Miljana zahteva. Lično, na to nikad ne bih pristala da sam ostala u drugom stanju kao ona, ali mislim da moja ćerka bi. Šta god da odluči, Miljana ima našu podršku, a njene sestre i ja ćemo svakako da joj pomognemo posle porođaja.

Bonus video ŠABAN ŠAULIĆ SLAVI GOCINU KRSNU SLAVU: Ovakva je atmosfera u njihovom domu na Dedinju za Svetog Jovana!

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.