ZBOG TEODORE SU SVI ZABORAVILI NA NJENOG BRATA: Sava je u vezi koju je OSUDIO ceo Balkan! (FOTO)
Teodorina porodica je zanimljiva javnosti, Foto: Printscreen Youtube

ZABRANJENA LJUBAV

ZBOG TEODORE SU SVI ZABORAVILI NA NJENOG BRATA: Sava je u vezi koju je OSUDIO ceo Balkan! (FOTO)

Mlada pevačica, koja je trenutno u rijalitiju, tada nije bila u žiži javnosti, pa je malo kome ostalo u sećanju ko je zapravo njen brat Sava

Objavljeno:

O Teodorinom bratu Savi (32), profesoru francuskog, i njegovoj vezi sa učenicom (17) brujala je Srbija.

Mlada pevačica, koja je trenutno u rijalitiju, tada nije bila u žiži javnosti, pa je malo kome ostalo u sećanju ko je zapravo njen brat Sava.

Sava je, uprkos brojnim osudama i razlici od 15 godina, započeo vezu sa mladom Adrianom Kadar, sa kojom danas uživa u ljubavi i svim najlepšim emocijama.

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana, inače profesionalni šminker.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća. Cenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker, u njoj je video dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi. U školi u koju je došao kao profesor na zameni nije se zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - rekao je Sava na temu ljubavi sa Adrianom.

Kada se vratio iz Australije počeo je da radi u inostranom call centru, kao agent na francuskom i engleskom jeziku.

U tom periodu su započeli vezu. Svi su bili skeptični kada je veza između njih dvoje počela, kako njihovi roditelji, tako i prijatelji. Adrianina mama je prva prihvatila njihovu vezu i podržala ih. Bilo je potrebno vreme da se strasti smire. Danas se njihovi roditelji poznaju, oni odlaze jedno kod drugog i sve dobro funkcioniše.

Okolina je takva da joj nikada ne možete ugoditi, oni se više i ne trude. Ili ih podržavaju ili ih ne podnose, nema sredine.

Zavisno od toga šta nose u sebi. Ako nose ljubav videće ljubav - rekao je Teodorin brat.

Sava i Adriana imaju jedan zajednički projekat na Instagramu, koji za cilj ima da pokaže kako su bezuslovna ljubav, strast i ispunjeno življenje mogući.

Njihova priča je nesvakidašnja i prevazilazi okvire društvenih okvira i standarda, a ovo je poruka koju oni žele da prenesu svima koji ih podržavaju, ali i onima koji ih osporavaju.

- Ne dozvolite egu da upravlja vašim životima. Opustite se i budite ljubav. Volite što više možete, bez straha, predrasuda. Pustite partnera da bude ono što jeste, a vaša mudrost će vam uvek dati ono najbolje. Ako niste zadovoljni, menjajte sebe a ne partnera. I zabavljajte se što više možete, budite deca, i sanjajte zajedno velike snove. Sve je ovo jedna velika igra - poručuju Sava i Adriana.

Bonus video BRENI NEĆE BITI DOBRO: Kad vidi gde joj se Viktor kupa, PRESTRAVIĆETE SE!

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.