PERVERZIJE DO BOLA, ZABORAVILI NA KAMERE! Luna do jutra lizala Slobi - Razumemo da neko to voli, ali mi ništa odvratnije skoro nismo videli! (VIDEO)
Vatali se, mazili, a onda prešli i na fetiše, Foto: Printscreen

pregadno!

PERVERZIJE DO BOLA, ZABORAVILI NA KAMERE! Luna do jutra lizala Slobi - Razumemo da neko to voli, ali mi ništa odvratnije skoro nismo videli! (VIDEO)

Luna i njen dečko Sloba su, po ko zna koji put, zaboravili gde se nalaze i prepustili su se strastima pred kamerama

Objavljeno:

Luna Đogani i Sloba Radanović, poznato je gledaocima "Zadruge", imaju veoma burnu vezu, često se svađaju, ali u mnogim stvarima se i slažu.

Njih dvoje se zaklinju na večnu ljubav, čak i posle rijalitija, ali pitanje je da li je sve to iskreno. Ipak, jednu stvar definitivno dele - fetiš prema stopalima. Više puta do sada su jedno drugom grickali, lizali i sisali nožne prste.

Luna sa užitkom sisa Slobi palac
Luna sa užitkom sisa Slobi palacfoto: Printscreen

Blogerka je, sećamo se, posebno "slaba" na njegov palac na desnoj nozi, a biće da se takva "strast" vremenom razvila i u suprotnom smeru.

Kao što možete videti na snimku, sinoć je ponovo bio red na Lunu da liže slobi noge. Ona je više puta stavljala u usta Slobina stopala i lizala ih. Valjda su računali (opet), da kamere neće "uloviti" ovaj momenat. Naravno, prevarili su se.

Pogledajte snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.