KIJA VRIŠTALA OD BESA NA SLOBU! Kako te nije sramota, kako te nije sramota, bre? (VIDEO)
Kija je bila histerična u rijalitiju Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

zadruga

KIJA VRIŠTALA OD BESA NA SLOBU! Kako te nije sramota, kako te nije sramota, bre? (VIDEO)

Sve se orilo od svađe

Objavljeno:

Kristina Kija Kockar je u rijalitiju Zadruga tužila Slobu Radanovića zbog neistina koje je izneo o njoj. Nakon što je čula sadržaj pisma, Kija se rasplakala.

- Dragi zadrugari, na adresu Velikog šefa stigla je Kristinina tužba. Ona je tužila Slobu zbog neistina koje širi o njoj... Zapanjila je činjenica da su se njih dvoje ljubili na blic... Ni sloba ni Kristina nisu angažovali advokate. Sudija Miljana je dobila ovaj slučaj i ona će večeras nakon suđenja doneti odluku da li je tuženi kriv zbog tužbe - rekao je, između ostalog, Veliki šef.

Kada je Nena Petrović pročitala pismo, Kristina Kockar je besna napustila sastanak i otišla u sobu uplakana. Nena i Ana Korać su joj prišle i pokušale da je uteše.

Luna je ustala da kaže sve što je imala:

- Ljudi, ne pričajte kad ne znate šta se desilo, on je otišao tamo ona je njemu prišla i rekla sam mu da ne treba da beži i onda sam ja rekla da ja mislim da se ona ne folira i da stvarno plače. On se sinoć iznevirao i pričao meni neke svoje trenutke, kad je on plakao... Da je njemu bilo teško kad je bio s njom bio kako se on osećao u nekim situacijama i da u poslednjih par meseci nisu imali bliskosti, da su se poljubili na blic.

Kija se posle toga vratila iz sobe i napala Slobu da su sve to laži i obmane.

- Kako te nije sramota?! Kako te nije sramota?! - vikala je Kija.

Pogledajte šta se sve desilo:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.