Kija saznala da ju je Sloba i ranije VARAO i to sa MALOLETNICOM: Ne mogu da verujem koliko je bilo devojaka više, da li si ti realan? (VIDEO)
Kija nije mogla više da izdrži i pukla je pred kamerama, Foto: Printscreen

ovo je stvarno strašno

Kija saznala da ju je Sloba i ranije VARAO i to sa MALOLETNICOM: Ne mogu da verujem koliko je bilo devojaka više, da li si ti realan? (VIDEO)

Pojavila se prepiska sa izvesnom Slađom, sa kojom se Sloba dopisivao dok je Kija bila na službenom putu u Omanu

Objavljeno:

Kristina Kockar je zadrugarima rekla da je u nekoliko navrata "uhvatila" pevača dok se dopisivao sa drugim devojkama, ali da je uvek prelazila preko toga zbog ljubavi koje oseća prema njemu.

Sada se pojavila prepiska sa izvesnom Slađom, a Sloba se sa njom dopisivao dok je Kija bila na službenom putu u Omanu dok je radila kao stjuardesa. Kada su novinari upitali Slobu o kome se radi, on se pravio da se ne seća.

- To je neka pevačica, tako? Pitao sam je gde peva, znači da je pevačica. Ako je ta cura bila toliko hrabra da da prepiske što ne kaže svoje ime. Dobro hoćeš mi reći prezime, jer mi Slađa ništa ne znači. Zaista me ne pogađa tvoja poruka, ako ćete da iznosite, iznosite do kraja, ne zanima me zaista, niti želim da znam šta time pokušavate. Ne sećam se ko je devojka - rekao je Sloba, a Kija ga je odmah napala.

- Ne seća se, jer ih je bilo previše - rekla je Kija dok je brisala suze, a onda je pukla.

Nije mogla da zaustavi suze
Nije mogla da zaustavi suzefoto: Printscreen

- Prestani da lažeš ljude. Ja ne mogu da verujem koliko je bilo devojaka više, brate, koliko, da li si ti realan? - vikala je Kija kroz suze.

Sloba se u prvi mah iznervirao ali je onda pokušao da bude hladan.

- To je gospođica koja je imala uvid u moj Fejsbuk, Instagram - rekao je Sloba pokazujući na Kiju.

- Tada nisam imala, znaš kada sam imala, kada sam saznala za onu o kojoj još niste saznali, jedina o kojoj sam saznala i posle je bilo dopisivanje, tad sam počela da imam uvid. A za vreme Pinkovih zvezda očigledno si bio aktivan, dok sam ja išla da rmbačim za tebe, da te vozim i da ti pomažem, ti mi tako vraćaš, da li si ti realan, koliko još riba ima, bre? - Kija je bila u neverici.

- A šta, ti si kao bila cvećka? - uzvratio joj je Sloba, nakon čega je Kija nastavila da histeriše zahtevajući da Sloba prizna sa koliko devojaka je prevario.

- Koliko hoćeš - odbrusio joj je Sloba.

- Očigledno postoje muškarci koji su sa devojkama iz koristi. Kako te nije bilo sramota da se oženiš, kako te nije sramota?! Ja sam htela ruku da dam da me ne bi prevario, a ti mi ovako vraćaš. Svaka čast, Slobodane! - bila je besna Kija.

Slobu nimalo ne dotiču Kijine reči
Slobu nimalo ne dotiču Kijine rečifoto: Printscreen

- Ja sa tobom bio iz koristi? Skloni mi se sa očiju - urlao je Sloba, a potom se svađa nastavila.

- Mogu samo da kažem da te nikad nisam prevario - rekao je Sloba.

Kada su novinari rekli da je devojka dok se dopisivala sa Slobom bila maloletna, Kija je dobila novi nervni slom.

- Svaka čast, Slobodane, ja ne mogu da verujem. Kako te nije sramota, šta sam ti sve dala. Sramota me je što sam bila sa tobom - urlala je Kija, a Sloba je uzvatio.

- A šta ja tebi nisam dao! Mene je sramota što sam te trpeo tolike godine - urlao je Radanović.

Nakon toga mu je prebacila kako mu je sve kupovala i kako ga je izdržavala, a onda je izletela iz dnevne sobe da jeca.

- Po njegovoj priči je trajalo dugo i mene sad krivi za sve što je uradio. Ovo je njegovo pravo lice. Ako ja umem da odgovorim, ne znači da sam loše. Ne možeš da uradiš takvo zlo, nema šta on meni da kaže. Da mu nisam oprala veš, daj bre... Loš je čovek, prijatelj, ako neko može da učini ovako. Nije problem da je imao hiljadu devojaka, ali kako se on ponaša prema meni, kako mu nije žao. Da ga izudaram, šta je on meni uradio. Njegova sam žrtva - plakala je Kija.

- Budi šmeker, budi čovek, šta je on meni uradio i to javno. Mene je sramota da sam bila s takvim čovekom i opet sam ja kriva - jecala je Kija.

- Šta da radim što sam se zaljubila - čula se Luna u pozadini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.