UŠLA NOVA UČESNICA U ZADRUGU: Pevala je kod Kije i Slobe na svadbi, a ono što ima da kaže će slediti i raskrinkati Kristinu!
Nadežda Biljić je nova učesnica rijalitija Zadruga, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Opet će prštati

UŠLA NOVA UČESNICA U ZADRUGU: Pevala je kod Kije i Slobe na svadbi, a ono što ima da kaže će slediti i raskrinkati Kristinu!

Jasno je od prvog momenta stala na stranu svog kolege pevača

Objavljeno: 09:54h

Posle majke Teodore Džehverović, Gordane, u "Zadrugu" je ušla i pevačica Nadežda Biljić, koja je pevala na svadbi Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Ona je u studiju "Zadruge" istakla da je na strani svog kolege koji je prevario suprugu pred kamerama rijaliti programa, a zatim je ispričala kako je izgledalo venčanje ovog tada zaljubljenog para.

foto: Printscreen

- Sećam se njegove poruke koja je glasila: Ženim se tad i tad, ako ti ne možeš da radiš svadbu, ja neću da se ženim! Pratila sam sve pomno, meni Kristina ništa nije učinila, ali ja ću uvek stati na stranu svog prijatelja - rekla je Nadežda.

- Ljudi, ako je odnos između dvoje ljudi u redu, niko ne može da ih razdvoji. Oni su se svađali i na svadbi, Kristina je bila dominantna! Mi se znamo, družimo se. Njih dvoje se nisu skoro ni viđali - nastavila je pevačica.

BONUS VIDEO: ESPRESO TVITER: Nevena Božović

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.