PRODUKCIJA KONAČNO ODREAGOVALA: Obezbeđenje upalo u Zadrugu i NAPRAVILO HAOS! A šta su NAŠLI?
Već neko vreme se sumnja da Luna ima mobilni telefon u Zadruzi, Foto: Printscreen

SVE SU RAZBACALI

PRODUKCIJA KONAČNO ODREAGOVALA: Obezbeđenje upalo u Zadrugu i NAPRAVILO HAOS! A šta su NAŠLI?

Već danima je Luna Đogani zbog navodnog posedovanja mobilnog telefona na meti svih, a produkciju osuđuju zbog protekcija koje ima blogerka

Objavljeno:

Priča da postoje mobilni telefoni u rijalitiju i tvrdnje da je Luna Đogani ta koja ima mobilni, dovele su do opšteg haosa u Zadruzi.

Već danima je Luna Đogani zbog navodnog posedovanja mobilnog telefona na meti svih, a produkciju osuđuju zbog protekcija koje ima blogerka.

Kako produkcija tvrdi, ne samo učesnici rijalitija, već ni radnici ne mogu da koriste mobilne telefone jer na imanju postoje aparati zvani blokatori, koji onemogućavaju bilo kakvu komunikaciju mobilnim telefonima.

Produkcija je konačno pretresla Lunine stvari
Produkcija je konačno pretresla Lunine stvarifoto: Printscreen Youtube

Inače, zbog ovih blokatora, čak i ljudi koji se nalaze u okolnim studijima Pinka, koji se nalaze oko imanja, imaju problem da koriste mobilne telefone.

U rijalitiju se odigrao surovi pretres, tokom kojeg su pripadnici obezbeđenja razbacali stvari Lune Đogani u garderoberu, zbog sumnji da ima telefon.

Luni se ovo nimalo nije dopalo
Luni se ovo nimalo nije dopalofoto: Printscreen Youtube

Pre toga, dok su čekali da se pretres okonča, Sloba i Luna su pričali u dvorištu o tome što se događa. Oni su dobar deo razgovora obavili šapućući, jer je posedovanje telefona na imanju strogo zabranjeno.

- Jesi video kako su došli po mene. K'o da sam ubila nekog... Brate, sve pretresaju - žalila se Luna.

Bonus video: RADA MANOJLOVIĆ MNOGIMA ZAPUŠILA USTA ZA SVA VREMENA: Vi savršeni, prevaziđite moj kriv nos! Pevačica očitala bukvicu!

(Espreso.co.rs/ Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.