DIVNA DNK TRI MESECA NAKON VENČANJA U RIJALITIJU OSTALA BEZ MUŽA: Marko planira svadbu sa drugom, a šta je sa ćerkom Kristinom?!
Divna i Marko su se venčali u rijalitiju Zadruga, Foto: Printscreen Youtube

NIJE JOJ OPROSTIO BANETA

DIVNA DNK TRI MESECA NAKON VENČANJA U RIJALITIJU OSTALA BEZ MUŽA: Marko planira svadbu sa drugom, a šta je sa ćerkom Kristinom?!

Suprug Divne DNK navodno je ludo zaljubljen u dugogodišnju prijateljicu Vesnu

Objavljeno:

Daleko od očiju, daleko od srca, izreka je čije je značenje potpuno jasno Marku Kociću, koji je izgovorio sudbonosno „da” partnerki Divni Milanović u rijalitiju Zadruga.

Samo tri meseca nakon što su se obavezali na večnu ljubav i vernost, Kocić, koji poslednje nedelje provodi u rodnoj Dubnici, rešen je da se ponovo oženi.

Naime, suprug Divne DNK navodno je ludo zaljubljen u dugogodišnju prijateljicu Vesnu, vlasnicu kafane iz Svilajnca.

Marko se zaljubio u Vesnu konobaricu
Marko se zaljubio u Vesnu konobaricufoto: Printscreen Youtube

Žika Vučković iz Dubnice, prvi komšija Marka i Divne DNK, otkriva da bivši zadrugar ima ozbiljne namere sa novom devojkom.

- Marko nije bio kod Divne za Novu godinu, jer ga produkcija nije zvala. Da je dobio poziv, opet ne bi otišao, jer se zaljubio u Vesnu konobaricu i planira da se ženi. Radi se o zgodnoj plavuši iz Svilajnca, gazdarici kafane, a ona i Marko se već dugo poznaju. Ona je razvedena i ima dvoje dece, što Marku ne smeta uopšte. Ćerka joj živi kod bivšeg muža, a sin je sa njom - započinje priču komšija Žika i pojašnjava:

Markova i Divnina ćerka Kritina biće u hraniteljskoj porodici dok Divna ne izađe iz rijalitija
Markova i Divnina ćerka Kritina biće u hraniteljskoj porodici dok Divna ne izađe iz rijalitijafoto: Printscreen Youtube

- Marko je shvatio da je njegov brak gotov kada je Divna izjavila ljubav Banetu. Preko toga nije mogao da pređe. Tih dana, po izlasku iz Zadruge, Marko je često bio kod Vesne u kafani i, malo-pomalo, zaljubili su se jedno u drugo. Evo sada planiraju i svadbu, a celo selo misli da je Vesna bolja od Divne i da će biti bolja žena Marku - kaže Žika i otkriva da bivši zadrugar nije zapostavio ćerku Kristinu.

- Kristina je u hraniteljskoj porodici, a u socijalnoj službi su mu rekli da će moći da vrati dete samo kada se Divna bude vratila iz rijalitija. Oni su procenili da Marko nije sposoban sam da se stara o detetu, ali ga to ne sprečava da je stalno posećuje. Odnese detetu ponešto, kupi joj i čokoladu kada ima para - kaže Žika na kraju.

Sa druge strane, budući mladoženja je bio nedostupan za komentar.

Bonus video SA 17. GODINA SPOT JOJ SE VRTEO NA MTV: Folk pevač daje BOGATSTVO za njene pesme, a ona mu ovako uzvraća...

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.