ZAMALO DA DOĐE DO FIZIČKOG KONTAKTA! Luna BESNI, Sloba ruši sve pred sobom i viče: Dobiću RAK zbog tebe! Najveća SVAĐA do sada? (VIDEO)
Luna i Sloba se gotovo svakodnevno svađaju, Foto: Printscreen Youtube

SVAĐA SLOBE I LUNE EPIZODA 1500.

ZAMALO DA DOĐE DO FIZIČKOG KONTAKTA! Luna BESNI, Sloba ruši sve pred sobom i viče: Dobiću RAK zbog tebe! Najveća SVAĐA do sada? (VIDEO)

U naletu besa je, po svom starom dobrom običaju, šutirao sve pred sobom, a u jednom trenutku su mnogi koji su posmatrali ovu žustru raspravu pomislili da je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta Lune i Slobe

Objavljeno:

Kako se u kući iznova dešavaju čudne stvari, tako se i ovaj put Luna Đogani našla u nezgodnoj situaciji kada je u garderoberu zatekla svoje stvari koje su bile bačene po podu.

Kako se u kući konflikti ponekad ne rešavaju oči u oči, pojedini ukućani biraju brze i najlakše načine kako bi se osvetili za nešto što im je neko skrivio, te u svojim suparnicima traže slabe tačke.

Luna sve manje ima strpljenja
Luna sve manje ima strpljenjafoto: Printscreen Youtube

Pored bezbroj situacija zbog kojih je Luna Đogani sinoć podnela osudu mnogih zbog svojih postupaka, sledeća situacija koja je zadesila je prizor koji je ugledala u garderoberu - njene stvari našle su se prljave i razbacane.

Iako Luna ne zna o čemu se tačno radi i šta je ishod ovog ponašanja, njoj je svakako lakše kada svoj bes iskali na svom dečku Slobi Radanoviću. On, takođe, teško podnosi sve poteškoće zbog kojih se često loše oseća, pa je tako u besu ponovo nastala svađa, nakon čega je Drvo mudrosti odmah pozvalo Lunu na razgovor.

Sloba teši Lunu u garderoberu
Sloba teši Lunu u garderoberufoto: Printscreen Youtube

- Luna, nemaš razloga da budeš nervozna, nikome ne trebaju tvoje stvari u to budi sigurna. Svoje stvari možeš naći, samo se potrudi, one su u tvojoj blizini - reklo je Drvo mudrosti.

Ovoga puta Drvo mudrosti ih je pozvalo na razgovor
Ovoga puta Drvo mudrosti ih je pozvalo na razgovorfoto: Printscreen Youtube

- Ali ja više ovo ne mogu da izdržim. Neko je sakrio moju kesu sa gaćama, moje stvari su svuda po podu, ja više nemam šta da obučem. Ne znam šta se desilo, ali ovo stvarno više nije normalno. - rekla je Luna kroz plač.

Sloba kaže da više ne može da trpi Lunino ishitreno ponašanje
Sloba kaže da više ne može da trpi Lunino ishitreno ponašanjefoto: Printscreen Youtube

Pre nego što su razgovarali sa Drvetom mudrosti, Sloba i Luna su se opet žestoko posvađali kod kapije, a glavni razlog bio je zato što Sloba ne može da podnese ishitreno ponašanje njegove izabranice, pa je uz to prokomentarisao da će zbog svega što se dešava oboleti od raka jetre, pluća, srca i pretio joj da će ukoliko se ne smiri probiti kroz kapiju. U naletu besa je, po svom starom dobrom običaju, šutirao sve pred sobom, a u jednom trenutku su mnogi koji su posmatrali ovu žustru raspravu pomislili da je malo falilo da dođe do fizičkog kontakta Lune i Slobe, što se, ipak, nije dogodilo.

Kako je ovaj problem nastao i kako je Luna uplakana tražila svoje stvari u garderoberu pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

Bonus video SERGEJ TRIFUNOVIĆ U DRUŠTVU SRPSKOG MILIONERA: Letos je pljuvao njegovu ženu, a evo šta sad rade kad se sretnu

(Espreso.co.rs/ Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.