OVO MU NIJE TREBALO! Jedan od najvećih favorita Zadruge ISPROZIVAO VESNU ZMIJANAC: Ona nije zvezda! A tek reakcija zadrugara... ŠOK! (VIDEO)
Neki ukućani su odbili zadatak Velikog Šefa, Foto: Printscreen Youtube

DA LI ĆE OVAKO SKUPITI NEGATIVNE POENE?

OVO MU NIJE TREBALO! Jedan od najvećih favorita Zadruge ISPROZIVAO VESNU ZMIJANAC: Ona nije zvezda! A tek reakcija zadrugara... ŠOK! (VIDEO)

Realno je da će ovo umnogome uticati i na njegov plasman u rijalitiju s obzirom na to da je Miki jedan od favorita takmičenja

Objavljeno:

Kako su zadrugari dobili pismo gde im je Veliki šef poručio da prokomentarišu zašto su u toku jučerašnjeg dana bili neodgovorni u izvršenju njegovog zadatka, Miki Đuričić je dao svoje mišljenje o celokupnoj situaciji.

Ovom prilikom je i prokomentarisao da je jako nezadovoljan ponašanjem svojih cimera koji glume da su zvezde, pa se dotakao Vesne Zmijanac, srpske folk pevačice koja je bila učesnik rijalitija Farma 7.

- Šta ti, Maco, glumiš, šta si se utripovala da si zvezda? Ja kažem Banetu koje smo mi zvezde. Zvezda ovde ne bi ušla. Ja bre 6 meseci sedeo na klupi, sestra mi kupovala pljuge... - objašnjavao je Miki.

- Kako ne bi ušle? Bila Vesna Zmijanac, bile mnoge - nije se slagala sa njim Saška Karan.

Miki Đurirčić tvrdi kako je Vesna Zmijanac bila zvezda pre 30 godina, ali da danas više nije tako
Miki Đurirčić tvrdi kako je Vesna Zmijanac bila zvezda pre 30 godina, ali da danas više nije takofoto: Damir Dervišagić

- Vesna je bila zvezda pre 30 godina, nije sad zvezda. Nebitno, ja iznosim svoje mišljenje, možda ja nisam u pravu - pričao je Miki.

Većina zadrugara je bila mišljenja da Đuričić nije smeo izneti takav stav o jednoj od najvećih regionalnih zvezda, a realno je da će to umnogome uticati i na njegov plasman u rijalitiju. Podsetimo, on je jedan od favorita takmičenja.

A onda je Miki prokomentarisao da ono što su dobili kao zadatak, a to je da ukućaninu koji ih najviše nervira zalepe tanjir sa šlagom u lice, ništa je u poređenju sa tim kakva atmosfera vlada u Beloj kući.

Miki oštro kritikuje zadrugare
Miki oštro kritikuje zadrugarefoto: Printscreen Youtube

Šta vi mislite? Da li će ovaj Mikijev postupak negativno uticati na njegov plasman?

Pogledajte kako je Miki komentarisao jednu od najvećih diva fol muzike:

Bonus video KARLEUŠA ISPROZIVALA SAŠU POPOVIĆA PRED KRCATIM KLUBOM: Došao je sa ženom na njen nastup, a zbog Jeleninih reči pocrveneo!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.