MILJAN PRED SVIMA RASKRINKAO KIJU: Imala je pakleni plan sa Janjušem, a sad se do zore MAZI U KREVETU sa jednim zadrugarom (VIDEO)
Kija stalno ističe kako nikad ne bi prevarila svog dečka, Andriju Lazovića, Foto: Printscreen

DA LI PRIJATELJSTVO PUCA?

MILJAN PRED SVIMA RASKRINKAO KIJU: Imala je pakleni plan sa Janjušem, a sad se do zore MAZI U KREVETU sa jednim zadrugarom (VIDEO)

Kija i Miljan se u zadnje vreme veoma često svađaju

Objavljeno:

Miljan je toliko besan na Kiju jer smatra da njeno ponašanje može da ugrozi njegov privatni život pa je razotkrio njen plan jer je rekla da je on zaljubljen u nju.

- Ja joj kažem nemoj to da radiš, a onda to ispada da se ona meni ona sviđa. Ako si ti spremna zbog svog foviranja da ugoziš moj stvaran život da bi ti zaštitila svoj lažan život, nećeš više sa mnom progovoriti u životu i lepo kaži ja sam to i to. Da li je Filip bio šmeker i rekao:

Miljan je ubeđen u to da između Kije i Filipa postoje simpatije
Miljan je ubeđen u to da između Kije i Filipa postoje simpatijefoto: Printscreen

"Da, ja jesam, zaljubio sam se u nju ja ću da je pljasnem". On je skontao da ima autoritet nad njom. Kad sam se raspravljao sa njom, on je izašao i samo joj rekao da uđe u unutra i ona je ušla. Ona je htela da se približi i Janjušu ne jer joj se sviđa nego da bi Slobodana povredila jer je Janjuš dobar sa Slobodanom. A sa ovim (Filipom) je ušla u priču, prija joj i više nisam. Da bi sačuvala kao nešto sa Andrijom, ugrožavaš moje jer se kriješ. Mene optužuješ da sam ja to rekao a to priča cela kuća. Ne, devojčice, ti si se zaljubila u njega - bio je besan Miljan.

- Oni se miluju do sedam osam ujutru - otkrio je Miljan, koji je rekao da je zato Dragica dobila najveći budžet jer je sa njima u krevetu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Bonus video MISLILI STE DA SU MANEKENKE SAVRŠENE? Sofija Milošević se suočila sa problemom koji imaju sve žene!

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.