KUKAJU KAKO NEMAJU ŠTA DA JEDU, a produkcija objavila SPISAK POJEDENE HRANE za samo četiri dana! Kao da su na dvoru, a ne u Zadruzi! (VIDEO)
Dušica je nabrojala šta su sve zadrugari pojeli proteklih dana, Foto: Printscreen Youtube

FOLIRAJU SE

KUKAJU KAKO NEMAJU ŠTA DA JEDU, a produkcija objavila SPISAK POJEDENE HRANE za samo četiri dana! Kao da su na dvoru, a ne u Zadruzi! (VIDEO)

Ovih dana se uveliko spekuliše o tome kako zadrugari nemaju šta da jedu i da su uslovi u Zadruzi kao u logoru

Objavljeno:

Od 6. septembra, kada je Zadruga počela, pa sve do danas, gledaoci skoro svakodnevno slušaju kako zadrugari nemaju šta da jedu, te da su uslovi u kojima žive kao u logoru.

Međutim, iako sve zavisi od njihovog internog dogovora, pa i to da li će hranu kupovati svako za sebe ili će se organizovati, te činjenica da vrlo često dobijaju hranu u ogromnim količinama, žalbe ne prestaju.

No, onaj ko je verni pratilac Zadruge jasno je mogao da vidi koliko hrane zadrugari imaju i dobijaju, a tu su i činjenice produkcije. Tako je voditeljka Dušica Jakovljević i zvanično saopštila šta se sve pojelo u Zadruzi, za samo 4 dana.

- Idemo po danima...

30. decembra: prase i jagnje.

31. decembra: prase, sarma, predjelo i salata.

1. januara sva hrana bila besplatna.

Zadrugari se žale kako nemaju šta da jedu
Zadrugari se žale kako nemaju šta da jedufoto: printscreen

2. januara: tepsija prebranca, šerpa sarme, četiri teprije pite, šest paketa ribe, turšija, tri paketa kolača, ruska salata, šest paketa roštilja, tri mimoza salate, dva suva mesa, dvadeset hlebova i pet paketa kolača.

4. januara: pet kilograma jabuka, pet kilograma pomorandži, pet kilograma mandarina, pet kilograma kupusa, pet kilograma šargarepe i tri kilograma limuna - rekla je Dušica.

- U međuvremenu, ukućani su išli u kupovinu, ali se nisu dobro organizovali, već su umesto hrane kupovali kreme i ostala sredstava za higijenu. Takođe, zadrugari su povodom Božića dobili česnicu i vino, a za ručak je trebalo sami da se snađu, ali oni to na kraju nisu uradili. Podsetimo, Zadruga funkcioniše kao realan život - navela je Dušica.

Pogledajte šta se sve pojelo u Zadruzi ovih dana:

Bonus video OVAKO CECA SLAVI BOŽIĆ: Postavljena obilna trpeza, a evo ko je izvukao paricu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.