HAOS I VELIKA SVAĐA U STUDIJU ZADRUGE: Jelena teško izvređala Anđelinog oca, on NAPUSTIO STUDIO! (VIDEO)
Jelena Golubović je teško izvređala Anđelinog oca u rijalitiju Zadruga, Foto: RTV Pink printscreen

rijaliti

HAOS I VELIKA SVAĐA U STUDIJU ZADRUGE: Jelena teško izvređala Anđelinog oca, on NAPUSTIO STUDIO! (VIDEO)

Čovek je zanemeo posle salve uvreda

Objavljeno:

U studiju Zadruge sinoć su gosti bili brat Bore Santane Stefan, otac Anđele Lazić Dejan i drug Miljana Vračevića Aleksandar, a tu je bila i Jelena Golubović, koja je morala da napusti "Zadrugu" zbog lošeg zdravstvenog stanja.

Jelena je odmah izvređala Anđelu Lazić, pa je tenzija između nje i Anđelinog oca rasla. Prebacila mu je kako on i supruga nisu vaspitali ćerku i da se ona jeftino nosi.

- Za sve ovo vreme se Ana Korać trudi da razvede jedan brak koliko mi se čini stabilan i dobar. U ovom slučaju je poštenija vaša ćerka poslom koji se bavi od Ane Korać koja to radi skriveno. Vaša ćerka je jeftina, pa je jeftina, a Ana Korać je malo skuplja. Vrlo jeftino se oblači. Vaša žena je nemoćna, rekli ste da vaša žena nema uticaja, vi ste kao roditelji nemoćni to je odraz društva u malom,ono tamo je mikro svet i odraz situacije u našem društvu i ta krađa i te prostituke, starlete - pričala je Jelena.

- Ti si mnogo zastranila tebi nijedna operacija ne može da pomogne - njen otac je zanemeo i samo ovo izustio.

Rasprava između njih dvoje se nastavila i pale su teške reči. Dejan je pokušavao da ne odgovori na njene provokacije. Nakon što je dočekao svoju ćerku, istog trenutka je napustio studio.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.