ZADRUGARI ZANEMELI: Veliki šef im je naredio da urade nešto što NIKAD NISU! (VIDEO)
Zadrugari imaju novi zadatak, Foto: Printscreen/Pink

kako li će ovo?

ZADRUGARI ZANEMELI: Veliki šef im je naredio da urade nešto što NIKAD NISU! (VIDEO)

Formirane su četiri grupe takmičara

Objavljeno:

Nakon što im je Veliki šef poželeo srećan Badnji dan, poslao je pismo u kojem ih je obavestio da je vreme da se zabave učešćem u novom zadatku. Naime, ovonedeljni vođa Bane Čolak izvlačio je papiriće sa imenima zadrugara i na taj način formirao četiri grupe takmičara, kojima je glavni cilj rešavanje rebusa u sudnici, što neće biti nimalo lak zadatak.

- Svaka grupa mora odabrati svog kapitena. Važan je timski rad. Grupa jedna treba da ode u sudnicu i rešava rebuse. Cilj je da se stigne do pisma velikog šefa i time otključaju vrata. Svaka grupa ima tri pomoći, i svaka pomoć smanjuje po minut vašeg vremena. Upotrebite svoju snalažljivost i inteligenciju. Grupa koja u najkraćem roku stigne do rešenja pobeđuje - pročitao je vođa Bane Čolak.

Bane Čolak je pročitao pravila
Bane Čolak je pročitao pravilafoto: Printscreen/Pink

Svaka grupa ima na raspolaganju 20 minuta, a svaka pomoć oduzima im minut. Koja grupa za najkraće moguće vreme uspe da reši rebus, odneće titulu pobedničke grupe.

U priloženom video-snimku saznajte kako su se zadrugari raspodelili po grupama, kao i koja su detaljna pravila do sada neviđene igre u "Zadruzi":

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Miloš Biković čita tvitove o sebi

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.