POLIVANJE FEKALIJAMA, ŽESTOKI SE*S U ŠTALI, TRUDNOĆE, BOLESTI... Svi rijaliti skandali koji su OBLATILI SRBIJU! (VIDEO)
Da nije obezbeđenja u rijalitiju "Zadruga" do sada bi već bilo krvi do kolena, Foto: Printscreen

tužna smo vam mi zemlja

POLIVANJE FEKALIJAMA, ŽESTOKI SE*S U ŠTALI, TRUDNOĆE, BOLESTI... Svi rijaliti skandali koji su OBLATILI SRBIJU! (VIDEO)

Svađe, pretnje, fizički napadi i tuče su obeležile su do sad rijalitije koje svakodnevno gledamo na malim ekranima

Objavljeno:

Moglo bi se reći da je između ostalog, makar po sudu publike ispred tv ekrana i online platformi, 2017. godina bila i godina rijalitija. Nekima je ova činjenica poražavajuća, a neki vole da prate dogotovštine sa zabave ispred kamera.

Iako ima i lepih trenutaka, oni gori se duže prepričavaju. Svađe, pretnje, fizički napadi i tuče su obeležile i „Zadrugu“ i „Parove“.

Miljana Kulić i Ivan Marinković

Novijeg datuma je skandal u rijalitiju „Parovi“. Učesnica Miljana Kulić je ostala trudna sa bivšim mužem pevačice Goce Tržan. Test za trudnoću je pokazao pozitivan ishod, a ova vest je šokirala buduće roditelje.

Aleksandra Subotić i lažna trudnoća

Odmah sa tim otkrićem, saznalo se i za prevaru staru nekoliko meseci. Produkcija pomenutog rijalitija je ponudila svojevremeno Aleksandri Subotić da lažira trudnoću i igra igru na šta je ona pristala radi popularnosti.

Sašku Karan polili fekalijama

Ni, u Zadruzi nije bilo ništa manje napeto. Jedan od takmičara se potrudio da bude izbačen iz rijalitija posle samo nekoliko nedelja. Žarko Stojanović je želeo da izađe iz šoua, a pritom je bio u stalnoj svađi sa Saškom Karan. Jednom prilikom je napravio tečnost od izmeta i polio je fekalijama. Nakon toga je lomio po kući i bio diskvalifikovan. Upala je i policija koja ga je odvela.

Anđela i Jelena se tuku

Bilo je još svađa i diskvalifikacija. Jedna je ona u kojoj je Anđela Veštica dobila „šut kartu“ nakon što je tukla Jelenu Golubović.

Marko i Mirela- snimak seksa

Nakon suza, dođe nervoza i to opet u „Parovima“. Pre nekoliko nedelja ukućanima je pušten snimak seksa Mirele i Marka. Ona je od sramote jecala i pozlilo joj je. On se pravdao da nije dao snimak produkciji sledećim rečima.

Još jedan seks je obeležio i digao Srbiju na noge. I to onaj u štali - između Lune Đogani i Slobe Radanovića. Par koji je, svakako, obeležio rijaliti 2017. su oni.

Njihov odnos u štali su snimile bubice, ali ne i kamere. Čulo se uzdisanje, njene reči da se boji da će se čuti, a na kraju su izašli smireni jedno posle drugog. I ulazak njene majke Anabele u “Zadrugu” I njen razgovor sa Slobom i Kijom će se dugo prepričavati. Ipak se čini da su Luna i Sloba opstali, uprkos svemu na ovom imanju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.