KIJIN OTAC PROGOVORIO PRVI PUT ZA MEDIJE: Moj zet Sloba je DNO DNA, ne znam kako ga nije sramota, bolje da se ne vraća u grad! (FOTO)
Kija i Sloba su bili zajedno pet godina, Foto: Printscreen

miloš kockar izašao u javnost

KIJIN OTAC PROGOVORIO PRVI PUT ZA MEDIJE: Moj zet Sloba je DNO DNA, ne znam kako ga nije sramota, bolje da se ne vraća u grad! (FOTO)

Srećan sam što on više nije deo života moje ćerke i što je svojim postupkom pomogao Kiji da shvati na vreme s kim je u braku, priča Miloš Kockar

Objavljeno:

Kristina Kockar Kija ušla je u Zadrugu da reši ono što ima sa još uvek zakonitim suprugom Slobodanom Radanovićem, a otac Miloš divi se ćerki na toj hrabrosti.

- Mnogo sam se iznervirao kada sam čuo da Kija ulazi u Zadrugu, ali sada mi je malo lakše. Ona je hrabra devojka i borac i shvatam zašto je sa problemom kroz koji je prolazila htela da se suoči oči u oči. Za Slobodana stvarno nemam šta da kažem, ne želim da govorim loše o čoveku, ali priznajem da sam srećan što on više nije deo života moje ćerke i što je svojim postupkom pomogao Kiji da shvati na vreme s kim je u braku i da s tim prekine dok nije kasno. On je ispao dno i divim se mojoj ćerki što može tamo da ga gleda za istim stolom a da ga ne pljune - kaže otac Miloš, i nastavlja:

- Nisam znao kako funkcioniše Kijin i Slobin brak, ona se nikad nije žalila, ali očigledno je samo bila dovoljna jaka da probleme, ako ih je imala, prećuti. Na Kiju, koliko znam, nikada nije digao ruku, niti bi smeo to da uradi pored mene živog, ali vidim da tamo u rijalitiju ne može da kontroliše bes. Ovde u Zrenjaninu svi su na Kijinoj strani i ja ne znam kako ga nije sramota šta je tako javno uradio ženi koja je od njega napravila zvezdu. Mnogo mi je bilo loše dok sam sve to gledao i slušao šta mi ljudi pričaju. Vidim i po Zrenjaninu grafite u kojima ga pljuju i govore da se ne vraća u grad. Što se tiče novog izabranika moje ćerke, ja sam tu samo da je podržim i nadam se da je pri izboru učila na sopstvenim greškama.

Kija i Sloba se non stop svađaju u Zadruzi
Kija i Sloba se non stop svađaju u Zadruzifoto: Printscreen/ Pink TV

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.