STANIJA NOVA UČESNICA ZADRUGE?! Ukućani poludeli, ne mogu očima da je vide, a kad čuju koliki joj je HONORAR biće krvi do kolena! (FOTO)
Stanija će napraviti šou u "Zadruzi", Foto: Damir Dervišagić

kol'ke pare, majko mila!

STANIJA NOVA UČESNICA ZADRUGE?! Ukućani poludeli, ne mogu očima da je vide, a kad čuju koliki joj je HONORAR biće krvi do kolena! (FOTO)

Takmičari su poludeli zbog njenog ulaska jer smatraju da nije fer da se neko uključi u borbu za glavnu nagradu na polovini takmičenja

Objavljeno:

Jelena Golubović, Saška Karan i Lepi Mića burno reagovali kada su saznali da bi Dobrojevićka trebalo da uđe u šou posle novogodišnjih praznika, i to za nedeljni honorar od 1.000 evra.

Stanija Dobrojević bi trebalo da uđe u „Zadrugu“ već posle dočeka Nove godine, zbog čega je zavladala pobuna među učesnicima rijalitija!

Najglasnija u protivljenju starletinom ulasku u šou očekivano je Jelena Golubović. Rediteljka je imala priliku da se „druži“ s Dobrojevićkom u pretposlednjoj sezoni „Farme“ i to iskustvo joj nije ostalo u lepom sećanju.

Jelena je tada imala velike sukobe sa Stanijom, posebno kad se starleta protiv nje udružila s Kristijanom Golubovićem, pa joj je pobeda za dlaku izmakla. Zato je ona najburnije reagovala kada joj je Lepi Mića saopštio da je načuo od produkcije da u „Zadrugu“ ulazi Dobrojevićka.

Jelena i Stanija se umalo nisu potukle
Jelena i Stanija se umalo nisu potuklefoto: Printscreen Youtube

- Molim te, nemoj da nas pališ! Dosta nam je stresa. Ako ona uđe, ja napuštam rijaliti, ne dolazi u obzir da s njom budem pod istim krovom - uznemireno je rekla rediteljka.

Na opasku cimera da se uplašila Stanije, tačnije toga da će je opet pobediti u finalu, Golubovićka je još više pobesnela:

- Nije ona pobedila nego Kristijan! On je pozvao i svoje glasače da glasaju za nju!

Osim nje, protiv starletinog ulaska u „Zadrugu“ su i Saška Karan, Sanja Stanković i još nekoliko takmičara koji smatraju da nije fer da se neko uključi u borbu za glavnu nagradu na polovini takmičenja. Producenti sa Stanijom već duže vreme pregovaraju o učešću, a poslednja informacija je da Dobrojevićka stiže posle novogodišnjih praznika.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojevićfoto: Damir Dervišagić

- Stanija je trebalo u novembru da uđe u „Zadrugu“, ali smo se dogovorili s njom da to pomerimo. Još uvek najveću pažnju gledalaca privlači ljubavni trougao koji čine Sloba, Luna i Kija, pa nismo hteli da Stanijin ulazak pokvari sve to. Zasad smo se s njom usmeno dogovorili da joj honorar na nedeljnom nivou bude 1.000 evra - ispričao je izvor.

Stanija je karijeru starlete zvanično počela 2012. učešćem u rijalitiju „Survajver“, iz kojeg je vrlo brzo diskvalifikovana zbog tuče s Makedonkom Aleksandrom Nakovom.

Sledeće godine u martu je postala učesnica četvrte sezone „Farme“, u kojoj je ostala upamćena po burnoj vezi s Filipom Panajotovićem. Ni tada nije trijumfovala u finalu, ali je ipak zaradila oko 15.000 evra od honorara. Dve godine kasnije konačno je iz rijalitija izašla kao pobednica. U finalu „Farme 6“ osvojila je prvo mesto i nagradu od 50.000 evra, od čega je 12.500 morala da da Kristijanu Goluboviću, koji je pozvao svoje fanove da glasaju za nju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.