LUNA I SLOBA NAPOLJE! Fanovi zahtevaju MOMENTALNO IZBACIVANJE!
Foto: Printscreen Youtube

SUROVO

LUNA I SLOBA NAPOLJE! Fanovi zahtevaju MOMENTALNO IZBACIVANJE!

Juče. poput većine Srba, i Zadrugari su obeležili jedan od najvećih pravoslavnih praznika, slavu Svetog Nikole

Objavljeno:

Ipak, to nije dovoljno dobar razlog da učesnici rijalitija prestanu da prave dramu i međusobno se napadaju i vređaju.

Iako su počašćeni gozbom, ali i paketima koje su slali prijatelji i rođaci onih Zadrugara koji slave Svetog Nikolu, učesnici su i dalje besneli. Jedna od glasnijih bila je, kao i uvek, Jelena Golubović, koja u svojim zahtevima iritira ukućane. A kako fanovi na internetu tvrde, ismeva i kolače koje su poslali roditelji i prijatelji.

foto: Printscreen Youtube

Ipak, sudeći prema porukama fanova, Sloba i Luna nisu pošteđeni. A posle skandala oko Lunine bolesti i navodnog mobilnog telefona, u centar pažnje izbila je i Lunina mama Anabela, koja je ušla u žestoku svađu sa reperom Vukom Mobom, ne štedeći pritom ni repera Vladu Matovića iz grupe Elitni odredi.

Da li je ovo bila kap koja je prelila čašu ne znamo, ali na forumima fanovi traže momentalnu diskvalifikaciju Slobe i Lune. Te su komentari "momentalno napolje", "odmah diskvalifikacija" sve češći, a ide se toliko daleko da fanovi šuškaju i o peticiji da se ljubavni par izbaci iz Zadruge.

foto: Printscreen Youtube

Ipak, sa druge strane čini se da je ona poslovica "od ljubavi do mržnje tanka je linija" istinita, jer što su žešći napadi, to je veća podrška i sve veći broj fanova koji brane ljubavnike.

Šta će se dalje dešavati saznaćemo u narednim danima.

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.