MARKO DNK: Saleću me devojke, nude mi SE*S i društvo! Divna, OSTAĆEŠ BEZ MUŽA!
Foto: Printscreen

NI ON NE OSTAJE DUŽAN

MARKO DNK: Saleću me devojke, nude mi SE*S i društvo! Divna, OSTAĆEŠ BEZ MUŽA!

Marko Kocić je pre nešto manje od mesec dana napustio rijaliti Zadrugu, a od kada više nije učesnik tog programa, pao je u depresiju

Objavljeno:

Supruga Divna Milanović mu mnogo nedostaje, ali istovremeno je razočaran kada se otvoreno nabacuje Banetu Čolaku.

- Mislim da se Divna šalila kada je govorila da želi seks sa Banetom Čolakom. Međutim, ne mogu da krijem da sam bio opasno ljubomoran zbog toga. Znam da je i ona htela da čupa kosu kada sam se muvao sa Macom, to je sve normalno kod nas - priča Marko i dodaje:

foto: Printscreen

- Ako uđem opet u Zadrugu, ja ću reći Banetu da je mnogo glupo što hoće da mi preotme Divnu. Razumeo bih da nemamo dete, ali ovako stvarno nema smisla - kaže začuđeno Marko.

POJELA BIH GA ODMAH, LJUBILA OD GLAVE DO PETE, A ONDA... Divna DNK načisto odlepila za ovim članom Zadruge (VIDEO)

Kocić ne krije da je razmišljao i kako bi postupio da ga supruga prevari i da ode da živi sa nekim drugim. Marko tvrdi da bi ako bi se ovakav scenario zaista dogodio, Divna bi zauvek nestala iz njegovog života i da joj ne bi više dozvolio da viđa ćerku Kristinu.

foto: Printscreen

- Ako bi Divna otišla sa Banetom ili sa nekim drugim, garantujem da više nikada ne bi videla našu ćerku. To bi joj bilo poslednje! Bolje bi joj bilo da sluša i da bude dobra...Planiram da imam još najmanje dvoje dece sa njom, tako da ne treba da se igra. Voleo bi da imamo sina i ćerku i da im ona da imena - uverava Kocić i sa osmehom otkriva da je postao glavni dasa u selu i da jedva uspeva da se odbrani od silnih žena koje ga proganjaju.

foto: Printscreen

- Otkad sam izašao iz Zadruge, mene devojke i žene bukvalno saleću. Traže mi da ih vodim kući i da budu sa mnom dok se Divna ne vrati. Nude mi seks i da mi prave društvo, ali ja ih sve odbijam - Marko objašnjava i dodaje:

- Mnogo mi je žao što sam izašao iz Zadruge. Sa majkom se čujem svakodnevno i ona mi govori da sam napravio veliku grešku kada sam nasrnuo na Milana Miloševića. Nikada više ne bih tako nešto uradio i jedva čekam da neko dođe po mene i da se vratim u Zadrugu.

(Espreso.co.rs/ Kurirstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.