IMA LI KRAJA BIZARNIM ISPADIMA? Nakon što je danas mirisala svoja stopala, LUNA dozvolila SLOBI da poliže njene prste na nogama (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

VOLE STOPALA

IMA LI KRAJA BIZARNIM ISPADIMA? Nakon što je danas mirisala svoja stopala, LUNA dozvolila SLOBI da poliže njene prste na nogama (VIDEO)

Dvoje golupčića davno su srušili sve stege i potpuno opušteni uživaju u svojoj ljubavi, a to dokazuju i brojni bizarni momenti između njih dvoje

Objavljeno:

Sloba Radanović i Luna Đogani već nekoliko meseci žive pod budnim okom kamera u Zadruzi i svaki njihov potez ispraćen je u javnosti. Oni su svoj intimni život stavili na tacnu, pa smo imali prilike da saznamo i sitnice koje većina parova čuva samo za sebe.

Dvoje golupčića davno su srušili sve stege i potpuno opušteni uživaju u svojoj ljubavi, a to dokazuju i brojni bizarni momenti između njih dvoje.

Tako su pokazali i određene fetiše... Naime, Luna je nedavno istakla kako joj je "jako sladak" Slobin palac, da bi naknadno i on pokazao simpatije prema njenim stopalima.

foto: Printscreen

Danas u sobi za rehabilitaciju otišli su korak dalje i priredili još jednu bizarnu scenu. Pevač je skinuo čarapu sa stopala svoje devojke, a potom joj grickao prste i pomno ih proučavao.

- Jesu li kiseli - upitala ga je blogerka.

Kako je Sloba reagovao i kako je sve to izgledalo pogledajte u priloženom snimnku.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.