Bombom ću vaditi ćerku iz Zadruge, na sve sam spremna! MAJKA MINE VRBAŠKI JE OČAJNA!
Foto: Printscreen

NA IVICI NERAVA!

Bombom ću vaditi ćerku iz Zadruge, na sve sam spremna! MAJKA MINE VRBAŠKI JE OČAJNA!

Gospođa Vrbaški poslednjih meseci je očajna. Kako tvrdi, pored toga što je produkcija ovog rijalitija sama sklopila ugovor s njenom naslednicom, koja još uvek ima 17 godina, oni joj ne dozvoljavaju nikakav kontakt s njom

Objavljeno:

Nekim učesnicima dozvoljavaju da vide porodicu i da kontaktiraju s njima. Neki su nevažni. Mogu da prijavim da je moje dete tamo drogirano lekovima, pa da im pošalju kontrolu, poručuje Ivana.

Majka učesnice "ZadrugeMine Vrbaški, Ivana, preti da će otići u Šimanovce s bombom, jer joj produkcija ne dozvoljava da se čuje niti da se vidi s maloletnom ćerkom.

foto: Printscreen

Gospođa Vrbaški poslednjih meseci je očajna. Kako tvrdi, pored toga što je produkcija ovog rijalitija sama sklopila ugovor s njenom naslednicom, koja još uvek ima 17 godina, oni joj ne dozvoljavaju nikakav kontakt s njom.

To je bio najgori mesec u mom životu! Kija otkrila šta joj je Sloba uradio pred operaciju, pa se rasplakala, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

- Moja ćerka je ovih dana psihički loše. Histerična je, bila je isečena. Niko me iz produkcije nije pozvao kad je bila povređena. Ja sam molila da mi dozvole da je vidim, želim da razgovaram s njom, da joj pomognem - počela je Ivana za Kurir i rekla da je spremna i na radikalne korake.

- Nekim učesnicima dozvoljavaju da vide porodicu i da kontaktiraju s njima. Zar se tako pravi razlika? Neki su nevažni. Šta treba da uradim? Da odem sa bombom u Šimanovce, da napravim skandal? Pa posle svega, spremna sam i na to - očajno poručuje Minina majka i dodaje:

foto: Printscreen

- Mogu i da prijavim da je moje dete tamo drogirano lekovima i ko zna čime, pa da im pošalju kontrolu. Ni to nije neizvodljivo - priča ona.

Ivana otkriva da je više puta pokušavala da preko produkcije stupi u kontakt s ćerkom.

- Kada sam Mininu baku, koja je na samrti i s kojom je ona veoma bliska, odvela u bolnicu, molila sam ih da joj dozvole samo da je vidi. Odbijali su mi pozive. Produkcija je napravila ugovor s maloletnicom! Ali oni su država u državi, niko im ništa ne može - kaže ona.

Inače, i sama Mina poslednjih dana je priznala da joj nije dobro i da joj mnogo nedostaje mama.

- Nemam hranu u kući, ne mogu da pijem normalno lekove, nervozna sam non-stop. Ne mogu da čujem svoju mamu, sanjam je danima i mislim da se nešto dešava kod kuće. Imam potrebu stvarno da je čujem - rekla je ona kroz suze, na šta joj je drvo poručil da će joj biti organizovan doktor i da se ne sekira.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.