To je bio najgori mesec u mom životu! Kija otkrila šta joj je Sloba uradio pred operaciju, pa se rasplakala, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)
Foto: Printskrin /Pink

katastrofa!

To je bio najgori mesec u mom životu! Kija otkrila šta joj je Sloba uradio pred operaciju, pa se rasplakala, niko nije mogao da je smiri! (VIDEO)

Kija je plakala kao kiša, a Lepi Mića i Ana nisu mogli da je umire

Objavljeno:

Nakon pitanja novinara o operaciji, Kija je prvi put otkrila šta se sve dešavalo pre nego što je otišla u bolnicu, a posle toga se rasplakala i dugo nije mogla da se smiri, prenosi Telegraf.

- Meni je bilo prvenstveno teško jer se vraćam na tu temu oko mog seksualnog života, koji nisam ja pomenula već Slobodan. Tako da je cela priča krenula od toga. Za operaciju sam ja pomenula još pre nego što sam ušla, nisam ja to pomenula Drvetu prvi put. A sve je poteklo od toga što je Slobodan rekao za naš seksualni život i normalno da ljudi traže opravdanje zašto se to nije događalo - ispričala je Kija, a potom nastavila:

KAD GOD SE SETIM TOGA, NE PRESTAJEM DA PLAČEM! Kija slomljena nakon svađe sa Slobom! (VIDEO)

- Odgovoriću ti sad na pitanje od prošle nedelje, da li je to bio razlog za razvod. Odgovor je delimično, jedan od razloga je bilo i to što se ugasila strast koju nismo dovoljno negovali... Sedam dana pre te operacije... Slobodan je... saznala sam da se Slobodan dopisivao... pročitala sam te eksplicitne poruke. Sećam se tačno datuma, bio je 2. jul, 13. jula sam se operisala, to je bio najgori mesec u mom životu i to je to.

Nakon toga se Kristina rasplakala i Lepi Mića i Ana su pokušavali da je uteše, ali ona nije mogla da zaustavi suze.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.