ZATEKLA IH NA DELU! Janjuš i Ana se sakrili, a ona je naišla Teodora i SVE VIDELA! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DŽABE SE FOLIRAJU

ZATEKLA IH NA DELU! Janjuš i Ana se sakrili, a ona je naišla Teodora i SVE VIDELA! (VIDEO)

Već dugo se priča o varnicama koje sevaju između Janjuša i Ane korać, a sada su isplivali novi detalji...

Objavljeno: 11:51h

Međutim, Ana Korać pomrsila je konce i jednom paru u "Zadruzi". Reč je o Anđelu i Teodori, koji su raskinuli kada je Teodora saznala da je njen dečko na žurki flertovao sa Anom.

Anđelo je zbog toga bio veoma tužan, pa ga je Drvo mudrosti pozvalo na razgovor.

- Čujem da si nešto neraspoložen ovih dana? - upitalo ga je Drvo.

Žestok se*s Mine i Đeksona s upaljenim svetlom! BOLI IH UVO ZA KAMERE! (VIDEO)

- Ma jesam. Neraspoložen sam, baš sam smoren. Iskreno, da mi ovog trenutka ponudiš da izađem ili ostanem, izašao bih odmah. Zbog nekih ljudi osećam obavezu, pa ne bih da napravim neku glupost. Bilo mi je super kad sam dobio poziv, ušao mi je najbolji drug... Prošlo je tri meseca, ne mogu ni da gledam neke ljude... Sve je bilo super i onda sam sje*ao stvar i to me jede... - rekao je maneken.

Da bi oraspoložio Teodoru, Anđelo je zatražio da joj puste novi spot, a zauzvrat je Drvo tražilo od njega da ispriča neku veliku tajnu:

- Jao, gde si mene našao. MC Alex je Marku Miljkoviću ukrala 1000 dinara, a on to ne zna i dalje. Eto to je nešto što ja znam. Ajde da pozovemo Teodoru, ona ima tajni dosta.

- Drvo se složilo sa njegovim predlogom, te je on je odmah otišao po Teodoru da bi otkrila tu veliku tajnu. Radilo se o Janjušu i Ani:

- Više ni ne znam koliko je ovo tajna. Pre možda nedelju-dve, vidim ja Janjuša kako silazi sa stepeništa, vidim ja gleda okolo, ovo ono. Kad posle 10 minuta silazi posle njega Ana. A svi znamo da na stepeništu niko ne može da vidi šta se dešava. I onda mi je Ana posle rekla da želi da pravi Janjuša ljubomornim sa Jovanom, tako da sam zaključila da među njima ima nečeg više nego što pričaju. Mislim da između njih nešto postoji, možda je pao i poljubac - ispričala je Teodora.

(Espreso.co.rs / Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.