ISPLIVALO! Pogledajte Kijine rane radove! (VIDEO)
Foto: Printscreen

opa mala!

ISPLIVALO! Pogledajte Kijine rane radove! (VIDEO)

Kristina je pre nekoliko dana u razgovoru sa zadrugarima priznala da je bila u vezi sa reperom, kao i da je on bio njena velika ljubav!

Objavljeno:

Da je Kristina Kija Kockar slaba na poznate momke, a posebno na pevače govori i činjenica da je pre Pinkove zvezde Slobe Radanovića bila u ljubavi sa reperom Ognjenom Kostićem Strukom.

Naime, Kristina je pre nekoliko dana u razgovoru sa zadrugarima priznala da je bila u vezi sa reperom, kao i da je on bio njena velika ljubav.

LUNI ĆE POZLITI! Čim su ostali sami, Kija je ponudila Slobi nešto što će mu se dopasti! (VIDEO)

A post shared by STRUKA (@siggyliberace) on

"On i ja smo bili… On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo" prisetila se Kija, a otkrila je i to da se Sloba i Struka poznaju, te da je njenom još uvek zakonitom suprugu reper uvek bio trn u oku.

Kija se 2010. godine pojavila i u Strukinom spotu za pesmu ”Kao san”, a tada je izgledala potpuno drugačije.

(Espreso.co.rs / Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.