KIJIN OTAC MILOŠ KOCKAR IZ BOLNICE PORUČIO: Sramota me je Kristine, ne mogu da je gledam, ona i njena majka... (FOTO)
Foto: Printscreen

teško bolestan

KIJIN OTAC MILOŠ KOCKAR IZ BOLNICE PORUČIO: Sramota me je Kristine, ne mogu da je gledam, ona i njena majka... (FOTO)

Prvi put za javnost je otac Kije Kockar, Miloš, otvorio dušu i ispričao kako mu zdravstveno stanje ne dozvoljava da gleda sve ono što njegova ćerka radi pred kamerama rijalitija "Zadruga"

Objavljeno:

Od trenutka kada je Kija ušla u rijaliti, Miloševo zdravstveno stanje je narušeno. Iako se pričalo da se ne zna ko je njen otac te da je nije priznao, kasnije se ispostavilo da je, zapravo, Miloš imao suprugu u trenutku kada mu je Kijina majka rodila ćerku, ali da ju je na kraju priznao.

Miloš je priznao da se loše oseća, da sve vreme leži zbog narušenog zdravlja i da mu gledanje rijalitija odmaže u oporavku, naročito što je tamo njegova ćerka glavna “zvezda”.

- Nisam baš najbolje. Nemojte ništa da me pitate niti da mi govorite šta radi jer me uopšte ne interesuje. Imao sam dva infarkta koja su mi jako narušila zdravlje. I dalje sam u bolesničkoj postelji, sve je to meni strašno da gledam - rekao je Miloš i priznao da ga je sramota što je Kija ušla u “Zadrugu” i što iznosi prljav veš iz braka sa Slobom.

foto: Printscreen

- Uopšte me ne interesuje njeno učešće u rijalitiju. Verujte mi da to ne gledam, ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram oko toga da li će boraviti u toj kući ili ne, na to nisam mogao da utičem. I doktori su mi zabranili da se nerviram - iskreno govori nekadašnji ugostitelj i dodaje pomalo ljutito i razočarano:

- Ne gledam Kiju kada se pojavi na ekranu, ne zanima me šta radi. Verujte mi da ne želim svoje zdravlje da narušavam zbog te sramote. Nisam bio za to da uđe u rijaliti, mada me niko nije ni pitao za mišljenje. Sve je sama odlučila u dogovoru sa njenom majkom. Sa bivšom suprugom nisam u kontaktu, jer da jesam, ne bih dopustio da njih dve sve ovo urade i naprave ovakav haos - kaže Kockar, koji se žali da ga ćerka nije pozvala ni telefonom pre ulaska u rijaliti kako bi proverila njegovo zdravstveno stanje:

- Nije me zvala pre ulaska, niti je došla da me poseti u bolnici da vidi kako sam. Uopšte se nismo čuli - završava Miloš.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.