ŽIVELA SA POZNATIM FRAJEROM: Kija priznala sa kojim PEVAČEM je pre Slobe bila u VELIKOJ LJUBAVI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ekskluzivno!

ŽIVELA SA POZNATIM FRAJEROM: Kija priznala sa kojim PEVAČEM je pre Slobe bila u VELIKOJ LJUBAVI! (VIDEO)

Živeli su zajedno. Radanoviću je on uvek bio trn u oku

Objavljeno:

Kristina Kockar danas je i više nego raspoložena da priča o kako bivšim tako i o sadašnjim ljubavima. Dok su prebirali pasulj, novinar Milan Milošević želeo je od Kije da čuje da li su tačne priče da je bila u vezi sa muzičarem Ognjenom Kostićem Strukom, koji je domaćoj javnosti poznat od 2000. godine.

- Pa, znaju se on i Slobodan. Upoznala sam ih. Nije on u fazonu da uđe. Odakle ti to Milane? Da li ti je to Slobodan rekao, pošto ga je on već pominjao meni ovde - u šoku je bila Kija.

Nakon ovoga čuli su se komenari ostalih zadrugara u fabrici kako je Kija slaba na pevače i na estradu, a onda je Kristina Kockar rešila otvoreno da ispriča svojim cimerima šta se dešavalo između nje i muzičara.

A post shared by STRUKA (@siggyliberace) on

- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Ja sam mislila da ti je to Slobodan rekao, au, majko moja. Evo, ekskluzivno da ti kažem, on je jedina poznata ličnost sa kojom sam bila, sve ostalo nije tačno. Da li me zezaš da to znaš? Jedino kada sam ušla, pomislila sam na njega. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - prisetila se Kija.

A post shared by STRUKA (@siggyliberace) on

Kija je ponovila kako se Struka, njen bivši momak i Slobodan Radanović, njen još uvek zakoniti suprug poznaju, nakon čega je zamolila Milana Miloševića da više ne razgovaraju na ovu temu.

foto: Printscreen Youtube

- Bio mu je trn u oku, a on sada ima devojku. Znam da mu neće biti drago sada. Nemoj više da me pitaš to - rekla je Kristina Milanu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.