Luni je potrebna STRUČNA POMOĆ! Sloba će je OSTAVITI ZBOG KIJE, a ona će pokušati da se UBIJE TABLETAMA!
Foto: Printscreen

VIDOVNJAK OTKRIVA

Luni je potrebna STRUČNA POMOĆ! Sloba će je OSTAVITI ZBOG KIJE, a ona će pokušati da se UBIJE TABLETAMA!

Mlada blogerka je sasvim sigurno nepresušni izvor za medije

Objavljeno: 10:06h

Strašni ispadi besa ljubavnog rijaliti para, njihove histerije, rušenje nameštaja, samopovređivanje i jezive pretnje tipa "Ubiću te!", "Kastriraću te!" nikog ne ostavljaju ravnodušnim, pa ni čuvenog parapsihologa Mevludina Duvančića, koji već godinama unazad javnim ličnostima daje tačne prognoze.

Nažalost, on ništa lepo ne može da kaže o zajedničkoj budućnosti Lune Đogani i Slobe Radanovića:

foto: Printscreen Youtube

- Luna je veoma posesivna i tvrdoglava, kad nešto ne dobije, odmah krene da histeriše, da viče, oduvek je takva. Ona ima psihičke probleme, dosta je nestabilna i veoma nesigurna. Nema uopšte samopouzdanja - počinje Mevludin i dodaje:

- Njene ispade koje gledamo u Zadruzi imala je i u prethodnim vezama. Velika je greška učinjena u njenom odgajanju. Luna misli da svakog može da vrti oko malog prsta, ali nažalost, to joj nije uvek polazilo za rukom. Kao mala bila je hiperaktivna i histerična, što se i sada vidi.

foto: Printscreen

Mavludin je potom nastavio:

- Moje mišljenje je da devojka ima ozbiljan psihički problem i da joj treba stručna pomoć. Zato će u Zadruzi biti okarakterisana kao najlošija osoba. Kad je ušla, predstavila se u drugom svetlu, ali nažalost, isplivalo je ono najgore iz nje.

Imao je koju reč da kaže i o njenoj vezi sa oženjenim muškarcem:

foto: Printscreen Youtube

- Što se tiče nje i Slobe, vidim da će jedno vreme biti skupa, ali i da će on definitivno odustati od nje. Videće Sloba kakva je ona osoba, da je sklona svemu i svačemu, pa čak i da preti i pokuša da se otruje tabletama jer je od ranije sklona takvim stvarima, možemo reći ucenama, da bi došla do cilja. Devojka treba da ide kod psihologa, definitivno joj je potrebna stručna pomoć, a Slobi treba smirena osoba, a ne neko kao Luna. Ja njih ne vidim zajedno u budućnosti - tvrdi Mevludin i otkriva šokantne detalje:

foto: Printscreen

- Sloba će pokušati da se pomiri sa Kijom nakon određenog vremena posle raskida sa Lunom, ali ja moram da kažem ono što vidim, a to je da on ni sa njom neće biti iako će želeti jer i dalje gaji emocije prema njoj. Sloba je sklon ispadima i agresivnosti, a javnost će najviše polemisati o njemu i Kiji. Njih troje imaju različite perspektive i sudbine, ali ono što ja vidim jeste to da će jedino Kija uspeti u životu i 90 odsto onog što bude želela ona će i ostvariti.

Za kraj je rekao i šta vidi kad je u pitanju zdravlje Slobine supruge i Slobine devojke:

foto: Printscreen Youtube

- Nažalost, Kija će imati još jednu operaciju, manju, i problem sa sterilitetom. Vremenom će i Sloba shvatiti da je Luna veoma nestabilna i da joj treba stručna pomoć jer će ga na neki način ucenjivati, pričaće svašta i pretiće mu: "Ja ću uraditi ovo, ja ću ono..." Tek tada će Sloba shvatiti sve. Mislim da je pogrešno odgojena i da joj definitivno treba ozbiljna stručna pomoć. Zato su je momci ostavljali. Ona ima traume iz detinjstva koje vuče do dana današnjeg, a sve je to zbog porodice.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.