PIJANA MATORA RAZVEZALA JEZIK! Pričala bez blama šta bi SVE RADILA Milici Pavlović, pa se posramila (VIDEO)
Foto: Printscreen

uh

PIJANA MATORA RAZVEZALA JEZIK! Pričala bez blama šta bi SVE RADILA Milici Pavlović, pa se posramila (VIDEO)

Žurka koja je održana u sredu uveče, a na kojoj je pevala Milica Pavlović, bila je jedna od najboljih do sada, jednoglasno su rekli zadrugari. Sa druge strane, posledice burne noći vide se na svim licima

Objavljeno:

Matora je rekla da je spavala dva sata, povraćala u toku večeri, a onda je otkrila i da joj se jako svidela Milica Pavlović.

- Jesi ti čula šta smo ja i Milan pričali? Ja rekla njoj, kao šta... Sad me sramota! Ja nisam provalila da ovaj stoji sa kamerom iznad mene - počela je Matora da sklapa mozaik od prethodne večeri.

- Šta si rekla - upitali su je zadrugari.

- Za nju brate! Ja joj kažem: "Jesi čula kad sam rekla da bih te, da nisam zaljubljena, sad startovala" u tom fazonu, i onda sam rekla da sam Kiju propustila - pričala je Matora, što možete čuti i na snimku od 25. minuta. Kako ju je Viktorija upitno gledala, Matora je detaljnije objasnila:

- Ja sam prokomentarisala za nju da se ona meni sviđa! Šta je tu loše? Prokomentarisala sam da bih je**la Milicu Pavlović! Šta je tu loše? Šta me boli ku**c, rekla sam da bih je**la Milicu Pavlović - rekla je Matora. Više puta.

foto: Printscreen

Onda su se svi vratili na provod na žurki, i svi koji su se našli u radionici složili su se da je žurka na kojoj je pevala Milica bila najbolja.

- Milica nikome nije prenosila informacije. Baš je profesionalna bila. Top je bila. Meni je ovo najbolja žurka bila - rekli su mnogi.

- Milica ima tu neku energiju ludačku, svaku pesmu koju sam tražila je otpevala - kazala je Kija na kraju.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.