Nakon što je ISCENIRAO BEKSTVO, Miki otišao kod Drveta mudrosti i OTKRIO SVOJU TAKTIKU, ali je OPLEO i po Slobi i Luni (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DA LI ĆE ZBOG OVOGA BITI SVAĐE?

Nakon što je ISCENIRAO BEKSTVO, Miki otišao kod Drveta mudrosti i OTKRIO SVOJU TAKTIKU, ali je OPLEO i po Slobi i Luni (VIDEO)

Miki Đuričić je danas pobesneo zbog ponašanja svojih cimera kada je hrana u pitanju, pa je Saški Karan rekao da planira bekstvo iz Zadruge

Objavljeno:

Međutim, sve je to bilo iscenirano od strane Mikija, a on je odlučio da više ni sa kim na imanju ne komunicira jer se razočarao u zadrugare.

- Odlučio sam da prekinem komunikaciju sa svim ukućanima! To ću im svima i saopštiti. Pričaću sa drvetom, odgovaraću na pitanja voditelja, učestvovaću u sastancima, igrama, ali u slobodno vreme - neću! Odlučio sam tako iz jednostavnog razloga da bih sebe sačuvao. Neka to bude prvi put u životu da i ja imam neku taktiku u rijalitiju. Ne interesuju me tuđe rasprave, ludila, psovanja, tuče, polivanja... Poludeo sam oko raspodele hrane, a mislio sam da se tu makar možemo dogovoriti. Sve su pokrali, alavi su! Ne želim da imam veze s ovim ljudima više, razočaran sam. Neću da pričam ni sa ovima što sam dobar, jer mi oni posle prenose šta je ko rekao. Ja po ugovoru imam pravo na to da ne komuniciram, pa ako izdržim - izdržim. Hoću da uspem da ne pričam pet meseci ni sa kim - besneo je Miki dok se žalio Drvetu mudrosti.

foto: Printscreen Youtube

Drvo ga je potom pitalo kako se slaže sa Slobom i kako komentariše najpoznatiji i najintrigantniji ljubavni trougao na ovim prostorima.

foto: Printscreen

- Pa ne bih komentarisao Lunu i Kiju, jer me ne zanimaju više, ali pošto mi je do njega stalo, mislim da jedino što može da uradi je da otera obe u tri pi*ke materine, da nađe treću devojku i da kaže svima: "Nosite se svi u pi*ku materinu, da spasem malo obraza"... - bio je iskren Miki.

foto: Printscreen

- Nije on glupav. Vidi on sve. Vidi on da ova nije za njega, al' nema kud sad, zaljubio se, gotovo, šta će, gde će... On da može, on bi iz svoje kože jadan iskočio - rekao je Miki Drvetu.

Ako produkcija odluči da pusti zadrugarima ovaj razgovor, Miki će i te kako morati da prozbori.

Pogledajte šta je još Miki imao da kaže na ovu temu:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.