PREŽIVEO PAKAO U DETINJSTVU, A POTOM I PRETNJE SMRĆU! Zadrugar se ispovedio kolegama i otkrio da su mu pretili da će ga UBITI!
Foto: Printscreen Youtube

NIMALO MU NIJE LAKO

PREŽIVEO PAKAO U DETINJSTVU, A POTOM I PRETNJE SMRĆU! Zadrugar se ispovedio kolegama i otkrio da su mu pretili da će ga UBITI!

Novinar Milan Milošević svakodnevno dokazuje zadrugarima koliko je njegov poziv težak i neizvestan, a danas je putem svoje ispovesti još jednom pokazao koliko opasnosti posao novinara vuče sa sobom

Objavljeno:

- Svi smo znali da jedan poznati pevač ima već par godina najveću ljubavnu aferu do sada. Svi znaju da se njih dvoje viđaju, ali nismo mogli da ih uhvatimo zajedno. Ja sam od bliskih izvora saznao da će se njih dvoje naći kod neke pečenjare i da će nakon toga otići u vikendicu. Tako je i bilo i ja sam ih sačekao kod te pečenjare. Sakrio sam se i popeo se na drvo, a poneo sam i foto-aparat. Njih dvoje su se stvarno našli, vozili su čak ista kola. Ja sam sve slikao i to se našlo na naslovnoj strani - ispovedio se Milan svojim kolegama u fabrici Zadruge.

foto: Printscreen Youtube

Neizvesnost po pitanju završetka ove ispovesti među zadrugarima rasla je sve više, pa su ga ubrzavali da dovrši priču.

- Kada je video to, odmah me je pozvao i počeo da me psuje. Pretio mi je da će me ubiti, a ja sam ceo razgovor snimio. Nakon toga sam otkrio za još jednog pevača da je imao aferu sa starletom i da je imao problem sa erekcijom, taj mi je pretio da će mi za par sati razvući creva po Slaviji - prepričao je Milan.

foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su ostali u šoku zbog njegove ispovesti, ali im je ovime dovoljno zagolicao maštu, pa su mu tražili još priča. Ipak, Milošević je smatrao da je dovoljno ispričao za jedan dan, pa je još priča najavio za naredne dane.

(Espreso.co.rs/ Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.