MIKI JE IZGLEDA SLAB NA PEVAČICE! Svi su zaboravili, ali on se ZABAVLJAO sa njom i ona ga je UPROPASTILA!
Foto: Nebojša Mandić

AH, TE ŽENE

MIKI JE IZGLEDA SLAB NA PEVAČICE! Svi su zaboravili, ali on se ZABAVLJAO sa njom i ona ga je UPROPASTILA!

Miki Đuričić jedan je od najpoznatijih rijaliti igrača u Srbiji

Objavljeno:

Trenutno boravi u Zadruzi, ali mnogi ga se sećaju i iz drugih rijalitija, kao što su Veliki brat, Farma i Parovi.

Mada jeste poznat po nasilnim incidentima, Miki se, sasvim prirodno, u rijalitijima i zaljubljivao. U Zadruzi, on je otkrio kako se okončala njegova ljubav sa Anđelom Lakićević, koja je počela u Parovima, a oni koji ga prate i od ranije verovatno se sećaju kako se u Farmi 5 zaljubio u pevačicu Aleksandru Džidžu Stojković.

foto: Dragan Kadić

I ova ljubav bila je bolna za Mikija, budući da nije dugo potrajala. On i Džidža su se smuvali, ali se njihov odnos vrlo brzo pretvorio u drugarski. Upravo zbog odnosa sa njom, Miki je pobegao sa Farme, zbog čega je odmah diskvalifikovan. Tada, Miki je tvrdio da njegovo bekstvo nema veze sa Džidžom, činjenicom da se u nju zaljubio i ljubomorom zbog toga što je igrala trbušni ples sa harmonikašem koji je na Farmi svirao na veče njegovog bega.

foto: Printscreen Youtube

- Džidža nije uzrok jer nisam ni video da je igrala trbušni ples, a još manje bio ljubomoran zbog toga. Mi smo sada super drugari i gledam je kao sestru. Priznajem da je na početku bilo nekog zaljubljivanja jer su mi osećanja bila pomešana zbog zatvorenog prostora i posebnih psihičkih uslova, ali kasnije sam shvatio da to nije to. Džidžu volim, cenim i poštujem i nastavićemo da se družimo kada izađe iz rijalitija, kao brat i sestra. Od ostalih sa kojima ću sačuvati kontakt je Lepi Mića - rekao je Miki tada.

Ipak, kasnije je Miki priznao da je pobegao jer mu je bilo teško zbog Džidže, a poznato je i da mu ovo nije bilo jedino bekstvo iz rijalitija.

foto: Printscreen Youtube

Inače, nedavno je u Zadruzi postavio pitanje Slobi Radanoviću da li i njemu nekada dođe da "otera sve u pm" i jednostavno napusti imanje, kada mu prekipi sve što se dešava i komentariše u vezi sa njegovim odnosom sa ženom Kijom i ljubavnicom Lunom.

- Ja sam imao takva iskustva. Došlo mi sve preko glave, pa sam bežao iz rijalitija! Da li i tebi dođe da oteraš sve i tri lepe, da izađeš odavde, zatvoriš se u stan i samo spavaš? - pitao je Miki nesrećnog Slobu.

Podsetimo se kako je to bilo kad je Miki zbog Džidže pobegao sa Farme:

(Espreso.co.rs/ SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.