Dragica PUKLA imala NERVNI SLOM posle 2 DANA! Odvratni su! Ljigavi! Napala Divnu: Onaj debil sa GRBOM! SRAMOTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

već je pukla

Dragica PUKLA imala NERVNI SLOM posle 2 DANA! Odvratni su! Ljigavi! Napala Divnu: Onaj debil sa GRBOM! SRAMOTA! (VIDEO)

Jeca, rida, viče...

Objavljeno:

Nova učesnica "Zadruge" i nekadašnja učesnica "Velikog brata", Dragica Janičić, stigla je na imanje pre svega dva dana, a već je imala napad histerije.

Nju gledaci prethodnog rijalitija i pamte po takvom ponašanje, a uprkos njenim tvrdnjama da se promenila, istorija se ipak ponavlja. Dragica je sinoć plakala, van sebe i žalila se Marku Miljkoviću da su učesnici rijalitija "odvratni i ljigavi" i da je svi napadaju.

foto: Printscreen

- Mene niko ovde ne voli, hoću kući. Ne mogu, svi uzimaju, ja nemam ništa, nemam sa čim zube da operem! Ne mogu više psihički! - urlala je ona.

Prema njenim rečima, neki od ukućana je napadaju, te je boli nepravda, jer pokušavaju da predstave stvari onakvima kakve nisu. Nova takmičarka požalila se da je stalno napada "onaj Bosanac", verovatno misleći na Lepog Miću, a u jednom trenutku je ispalila i vrlo ružan i sramotan komentar o Divni DNK.

- Onaj debil jede! Ja nisam jela ništa 24 sata! I onaj debil je dao 200 dinara i sada jede, nije me ni ponudila! Ima grbu i niko je ne dira! Zabole me, bre! Ja mogu da ne jedem! Ali mene boli nepravda - vikala je Dragica kroz suze.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.